Dublu cheeseburger cu cedar, bacon și ceapă caramelizată

burger cedar8

Cheeseburgerul „homemade“ poate fi cel mai delicios preparat pe care l-ați mâncat vreodată și este foarte simplu de pregătit. Îl puteți crea după gustul și fantezia voastră și vă puteți surprinde prietenii cu cele mai interesante combinații.

Așa am facut eu când am preparat cheeseburgerul din video-ul de mai jos, o rețetă specială în care se potrivește perfect atât gustul delicios al brânzei topite cu Cedar de la Hochland, cât și baconul crocant sau ceapa caramelizată! Dar hei, de ce să nu încercați toate combinațiile posibile? Secretul este să puneți multă brânză!!!!

IngredientE

  • Chifle pentru burger

  • 500 g carne de vită

  • Felii subțiri de bacon

  • Brânză topită cu Cedar

  • 1-2 cepe mari

  • 1-2 linguri de zahăr

  • Salată, roșii, sosuri sau maioneză

MOD DE PREPARARE

  • Începem cu ceapa caramelizată. O tăiem julien, apoi o călim în puțin ulei. Când este moale, adăugăm zahărul și amestecăm până când se caramelizează. În funcție de cantitatea de ceapă, se mai poate adăuga zahăr. Lăsăm ceapa caramelizată la o parte.
  • Prăjim feliile de bacon, 1-2 minute pe fiecare parte. Atenție, nu trebuie să se ardă, ele vor deveni crocante imediat ce le luați de pe foc. Le lăsăm și pe ele la o parte.
  • Condimentăm carnea de vită cu sare și piper. Eu prefer să folosesc o carne maturată și să nu adaug condimente, dar voi puteți să adăugați dacă vă plac. Modelăm chiftele plate pe care le prăjim în tigaia grill câte un minut pe fiecare parte.
  • În final, montăm cheeseburgerul, adăugând sos , salată și o felie dintr-o roșie mare, apoi o chiftea fierbinte, o felie de brânză topită cu Cedar, din nou o chiftea și încă o felie de brânză, 2 bucăți de bacon, și ceapă caramelizată!
  • Servim imediat cu cartofi prăjiți alături de prieteni! Va fi cel mai bun cheeseburger pe care l-ați mâncat vreodată!

Poftă bună!

burger cedar1

burger cedar2

burger cedar3

burger cedar4

burger cedar5

Spune-ne parerea ta