Cremă de brânză cu roșii și busuioc

crema de branza 1

Pentru că v-au plăcut foarte mult rețetele de cremă de brânză pe care le-am publicat recent, și pentru că mulți dintre voi ați spus că mai vreți să încercați și altele, am pregătit una cu adevărat specială și foarte, foarte gustoasă, cu arome mediteraneene de vară și soare.
Este perfectă pentru aperitive sau sandwich-uri delicioase.

Ingredientele sunt foarte simple. Aveți nevoie de brânză, câteva roșii uscate dacă vreți, dar nu obligatoriu, pentru textură, unt, smântână, busuioc și dublu-concentrat de roșii Mutti Pomodoro, pe care îl găsiți în formă de tub, foarte simplu de folosit și dozat. Această super-pastă de roșii nu conține altceva decât roșii și sare, fără conservanți, coloranți sau alte chimicale. Iar aroma și culoarea pe care o dă cremei de brânză e desăvârșită! Trebuie să încercați neapărat!

Eu mai folosesc dublul concentrat de roșii și la tocănițe, sosuri rapide pentru paste, sau orice altă mâncare mai are nevoie de un plus de gust și culoare. E foarte util așa că îl am mereu
la îndemână.

Detalii

Porții

2 persoane

Preparare

5 minute

Gătire

0 minute

Dificultate

Foarte ușor

IngredientE

  • 200 g brânză dulce de vaci

  • 2-3 roșii uscate

  • 50 g unt

  • 2 linguri smântână

  • 1 lingură dublu – concentrat de roșii Mutti Pomodoro (sau după gust)

  • 1 linguriță busuioc uscat sau/și câteva frunze de busuioc proaspăt

  • Sare după gust

Mod de preparare

  • Mixați cu blenderul brânza, untul și roșiile uscate.
  • Adăugați concentratul de roșii și mixați până la omogenizare.
  • Adăugați busuioc și sare după gust.
  • Serviți ca aperitiv sau gustare.

Crema de brânză cu roșii și busuioc se poate păstra la frigider 2-3 zile, într-un borcan cu capac.

Poftă bună!

crema de branza 2

crema de branza 3

crema de branza 4

crema de branza 5

crema de branza 7

crema de branza 6

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*