Ceafă de porc marinată în wrap cu legume la grătar

Ceafa de porc este una din preferatele tuturor atunci când vine vorba de grătar, așa că vă propun un nou mod de a o marina și de a o servi, o idee perfectă pentru a fi servită alături de prieteni.

Rub-urile V6BBQ sunt foarte ușor de folosit penru marinarea uscată și nu este nevoie să adăugați ulei sau alte lichide.

Ingrediente

  • 1 kg ceafă de porc degresată

  • 1 plic rub V6BBQ

  • ardei, roșii, ceapă, salată

  • lipii

  • sos Jalapeno V6BBQ

MOD DE PREPARARE

  • Presărați peste carnea tăiată felii, un plic de rub V6BBQ și masați bine, în așa fel încât fiecare bucată să fie acoperită și pătrunsă bine de condimente pe ambele părți
  • Împachetați strâns carnea în folie de plastic și lăsați-o la rece (frigider) minim 2 ore, dar recomandat peste noapte (12 ore).
  • Tăiați felii groase de roșii și ardei și felii subțiri de ceapă
  • Așezați carnea pe grătarul încins, deasupra jarului, câte 5 minute pe fiecare parte, sau până când se pătrunde bine (în funcție de grosime).
  • Procedați la fel cu feliile de roșii și ardei, câte un minut pe fiecare parte.
  • Tăiați carnea fierbinte fâșii. În fiecare lipie, adăugați salată, roșii coapte pe grătar, fâșii de ceafă, felii coapte de ardei și rondele de ceapă. La final adăugați sos Jalapeno V6BBQ, rulați și serviți imediat alături de prieteni!

Poftă bună!

Spune-ne parerea ta