Aripioare de pui marinate și glazurate la grătar

Vreme de încins grătarul! Vă propun cele mai gustoase aripioare de pui marinate 12 ore folosind rub-urile V6BBQ și glazurate cu sos delicios. Este o rețetă extrem de ușor de făcut, iar rezultatul este surprinzător de bun! Trebuie să încercați neapărat!

Details

Porții

4 persoane

Preprare

12 h

Timp gătire

23 min

Dificultate

foarte ușor

IngredientE

  • 1 kg aripioare de pui

  • 1 plic rub cu usturoi V6BBQ

  • sos pentru grătar V6BBQ

mod de preparare

  • Presărăm deasupra aripioarelor tot conținutul unui plic de rub V6BBQ.
  • Masăm bine carnea, astfel încât condimentele să pătrundă bine și să acopere aripioarele formând o crustă aromată.
  • Pentru un rezultat perfect, împachetăm carnea cât mai strâns în folie alimentară și o punem în frigider între 2 și 12 ore. Cel mai bine e să stea la marinat peste noapte. Nu este nevoie să mai adăugăm altceva. Nici măcar ulei.
  • După ce procesul de marinare s-a încheiat, încingem grătarul și așezăm aripioarele deasupra jarului, câte 10 minute pe fiecare parte.  Atenție, este nevoie doar de jar, nu de flacără puternică.
  • La final, cu o pensulă aplicăm pe fiecare aripioară sos pentru grătar V6BBQ . Le mai lăsăm 2-3 minute pe grătar, apoi le putem servi! Sunt delicioase!

Poftă bună!

Spune-ne parerea ta