Pomarola este un sos de roșii delicios care se prepară ușor cu doar câteva ingrediente simple. E poate cel mai gustos sos de roșii pe care l-am făcut vreodată. Câteva legume sotate, amestecate cu roșii dulci și frunze de busuioc! Rezultatul e fantastic!
Acest sos poate fi perfect pentru paste, dar nu numai. Îl puteți asocia și diferitelor preparate din carne sau îl puteți servi chiar așa simplu, pe felii de pâine prăjită, sau pe bruschete cu mozzarella.
Secretul rețetei sunt roșiile bine coapte, dulci și zemoase.
Poftă bună!
Beautiful! This brings back memories of my Italian grandmother’s sauce. She lived in the Friuli region of Italy and her sauce was simplicity itself and so delicious.
I have subscribed to your website. Google translation isn’t always accurate but I am able to understand the general meaning of your text.
Happy Easter!
Regards from Ottawa, Canada.
Thenk you so much! I`m glad you like my recipe and my blog. 🙂 Regards from Romania!