Frigărui de miel pe crenguțe de rozmarin

Primăvara aceasta scoatem mielul la grătar! Vă propun frigărui de miel marinate aproape de perfecțiune pe crenguțe de rozmarin, alături de legume proaspăt luate de pe grătar!
Pentru marinare vă recomand rub-urile uscate V6BBQ
Se folosesc foarte ușor, și nu mai este nevoie să adăugați nimic altceva!

Iată rețeta pas cu pas:

Ingrediente

  • 1 kg pulpă de miel

  • 10-12 crenguțe de rozmarin

  • 1 plic rub cu verdețuri V6BBQ

  • legume: dovlecei, roșii cherry, etc

  • Sos pentru grătar cu usturoi V6BBQ

mod de preparare

  • Tăiem carnea cuburi pentru frigărui. Presărăm deasupra tot conținutul unui plic V6BBQ.
  • Masăm bine carnea, astfel încât condimentele să pătrundă bine și să formeze o crustă.
  • Pentru un rezultat perfect, împachetăm carnea cât mai strâns în folie alimentară și o punem în frigider între 2 și 12 ore. Cel mai bine e să stea la marinat peste noapte. Nu este nevoie să mai adăugăm altceva. Nici măcar ulei.
  • A doua zi, montăm frigăruile pe crenguțe de rozmarin și le punem pe grătar, deasupra jarului, câte 5 minute pe fiecare parte.
  • Le servim alături de dovlecei și roșii cherry la grătar, cu mult sos de usturoi pentru grătar V6BBQ.

Poftă bună!

Spune-ne parerea ta