Vara asta turăm grătarele la maxim cu cele mai delicioase rețete. Așa cum v-ați obișnuit deja, nu am putut să stau prea mult deoparte de grill-urile mele și v-am mai pregătit o video-rețetă pe care vă provoc să o încercați și voi.
Marea mea descoperire din vara asta sunt sosurile și condimentele V6BBQ de la Fuchs care îmi plac la maxim și care mi-au fost de foarte mare ajutor și în rețeta de azi. Trebuie să le încercați și voi, iar dacă preparați ceva cu ele, nu uitați să faceți și o poză, sau chiar mai multe și să le postați în comentarii la postarea de concurs de pe pagina V6BBQ.
Puteți câștiga, prin tragere la sorți, 10 seturi complete de sosuri și condimente V6BBQ, în fiecare săptămână, sau mare marele premiu care e bestial și pe care vă las să îl descoperiți singuri direct din postarea de concurs.
Aveți timp la dispoziție până pe 4 august. Baftă!
Ingrediente
- 250 g antricot de vită maturat
- sare grunjoasă
- sos V6BBQ steakhouse
Ingrediente pentru porumbul copt
- 1-2 bucăți porumb fiert
- condimente V6BBQ pentru grătar picant
Ingrediente pentru salată
- ardei, roșii, salată, castraveți
- chives
- puțin ulei de măsline
- zeama de la jumătate de lămâie
- condimente V6BBQ pentru salată
Metoda de preparare
- Pregătim cărbunii. Jarul este perfect atunci când cărbunii nu mai ard cu flacără și sunt acoperiţi cu un strat de cenușă gri. Vom găti direct, deasupra cărbunilor.
- Până când cărbunii devin perfecți, pregătim salata. Amestecăm cruditățile tăiate bucăți mari, le sezonăm cu puţin ulei de măsline, chives tăiat mărunt, puțină zeamă de lămâie și condimente V6BBQ pentru salată. O lăsăm deoparte până în momentul servirii.
- Pentru că e o rețetă rapidă, vom folosi porumb gata fiert pe care îl vom coace 2-3 minute pe grătar, cât să devină dulce și să primească gust de fum. Presărăm peste porumb condimente V6BBQ pentru grătar picant. Se potrivesc perfect.
- Asezonăm carnea de vită doar cu sare grunjoasă. O așezăm pe grătar deasupra jarului și nu o mișcăm din loc timp de 1 minut, după care o întoarcem și o mai lăsăm un minut pe partea cealaltă. Avem la îndemână un sos V6BBQ Steakhouse cu care o glazurăm imediat ce o dăm jos de pe grill.
- Servim imediat steak-ul alături de salată și porumbul copt.
Poftă bună!