Astfel de gustări se fac de obicei cu resturi de prin frigider. De data asta a fost un cartof mare fiert, și niște brânză feta. Am mai adăugat câte ceva și a ieșit un prânz delicios. Încercați și voi să combinați ingrediente rămase prin frigider și care par să nu mai aibă niciun viitor. Dacă stăm să ne gândim puțin, aruncăm prea multă mâncare perfect comestibilă. Desigur, vorbim de ingrediente proaspete.
Ingrediente
- 1 cartof mare fiert
- 50 g brânză feta
- puțin cașcaval ras
- 1 roșie mare
- 7 felii de salam uscat picant
- puțin unt
- sare și piper după gust
Cum se face gustarea caldă rapidă
- Am tăiat cartoful fiert felii și rosia la fel.
- Am uns cu unt un vas ceramic termorezistent. Am așezat în el felii de cartofi, rosii si salam, așa cum vedeți în imaginea de mai jos, în straturi alternative. Salamul se poate înlocui cu șuncă sau altă carne gata gătită – poate felii de friptură rece.
- Am presărat deasupra brânză și am ras și puțin cașcaval. Puteți folosi orice fel de brânză aveți.
- Am condimentat cu sare și piper (nu exagerați cu sarea dacă brânza este picantă).
- Am dat gustarea la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade Celsius.
Poftă bună!
Eu cred ca mergea si un ou batut deasupra. E f. buna idea ta. Multumesc, pentru retete .
Intr-adevar! Foarte buna idee!
O idee minunata,multumesc.
Ce bună e! Mai fac si eu dar ascund ceva usturoi printre feliile de cartofi. Super bun si gata una-două.
Buna idee. Multumim!