Primavara cu Floarea Soarelui – Concurs

Fotografia de mai sus e din gradina mea si e facuta vara trecuta. Gama de vinuri  Floarea Soarelui de la Cramele Halewood e numai buna sa ne aduca aminte de lumina si veselia anotimpurilor calde. Nu va lasati pacaliti de faptul ca in imagine sunt doar 3 sticle. De curand in acesta gama s-a mai adaugat si  un Cabernet Sauvignon.

Asa ca va invit sa lasati aici un comentariu in care sa imi spuneti:

Care e mancarea voastra preferata de primavara si pe care din cele 4 sortimente de vinuri de mai jos, pe care le vom si oferi ca premii, se potrivesc langa ea:

Floarea Soarelui Feteasca Neagra 
Feteasca Regala
Rose
Cabernet Sauvignon
Asadar, avem 4 premii a cate o sticla de vin.
Nu uitati sa lasati la sfarsitul comentariului o adresa de e-mail ca sa va pot contacta daca castigati. Va puteti inscrie pana duminica 28 februarie 2016, ora 23,59. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti prin random.org, anuntati aici si contactati pe e-mail.
Atentie! Toate conditiile de mai sus sunt obligatorii! Premiile se expediaza doar pe teritoriul Romaniei, iar cei care castiga trebuie sa raspunda la e-mail pana in data de 3 martie 2016 ora 23,59, ca sa putem trimite sticlele cat mai repede. Daca cei contactati nu raspund in timp util, premiile se anuleaza. 
Bafta!
 
In urma tragerii la sorti cu random.org, castigatorii sunt:
Cristina 26 februarie 2016, 13:21 Spanac sotat cu piept de pui sau de curcan la gratar, alaturi de Feteasca Regala.
Daniela Dodoi 25 februarie 2016, 18:07 Mancarica de urzici, piept de curcan la cuptor si garnitura de orez.Si ca vin aleg un vin Rose.
Ene Maria 27 februarie 2016, 09:42 File de salau cu spanac aleg Feteasca Regala alb.
Brindusa Aluculesei 26 februarie 2016, 08:52 As manca o friptura de miel si as savura un Cabernet Sauvignon.

17 Comments

  1. Daniela Dodoi

    Mancarica de urzici, piept de curcan la cuptor si garnitura de orez.Si ca vin aleg un vin Rose.
    danutadd77@gmail.com

  2. Servesc la peşte, pui şi legume , aleg vinul Feteasca Regala alb.
    janeta_20072001@yahoo.com

  3. Cristina-Andreia Dima

    Ratatouille cu legume proaspete la care s-ar potrivi vinul Feteasca regala. dimacristina31@yahoo.com

  4. Maria Elena 79

    Mancare de stevie cu carne de vita, langa Floarea Soarelui Feteasca Neagra.
    marryd10@yahoo.com

  5. Fritatta cu ceapa verde, spanac si branzeturi s-ar potrivi cu vinul Rose.
    elita35@yahoo.com

  6. lassagna cu ragu si cred ca ar merge cu Cabernet Sauvignon
    kataly25@yahoo.com

  7. Carne de vita sau vanat ar merge de minune langa Floarea Soarelui Feteasca Neagra.
    gheorgheion47@yahoo.ro

  8. mancarica de urzici cu ou ochi si mamaliguta langa Cabernet Sauvignon. stanciu_mony@yahoo.com

  9. Brindusa Aluculesei

    As manca o friptura de miel si as savura un Cabernet Sauvignon.aluculeseibrindusa@yahoo.com

  10. Recent am facut reteta ciolanului "aplicat" pe varza (a fost asortat insa de bere), asa incat, intr-o zi mai friguroasa as repeta reteta, " alintandu-l" de data aceasta cu o Feteasca Neagra Floarea Soarelui.
    irene_irini@yahoo.com

  11. Muschiulet de porc cu sos de piper verde si cartofi la cuptor alaturi de o Teteasca Neagra,zic eu,ar merge perfect 🙂
    Email: rodicagranpier@ymail.com

  12. Spanac sotat cu piept de pui sau de curcan la gratar, alaturi de Feteasca Regala.
    cristina.popesku@yahoo.com

  13. Imi place pulpa de miel la cuptor. Aceasta bunatate ar fi completata foarte bine de un pahar de Rose. adina_dulce@yahoo.ro

  14. File de salau cu spanac aleg Feteasca Regala alb.
    maria_ene_1964@yahoo.com

  15. "Albitura" (pesti din speciile mici) fripti in crusta de faina de malai, cu mujdei indulcit cu miere….. Pestii trebuind sa inoate si "dupa moarte" (pe vesnicele ape de pescuit), obligat' un spritz cu Feteasca Regala….
    senyedi@yahoo.com

  16. Pulpa de miel in crusta de verdeturi ar merge bine cu un vin Rose.
    ada_soare@yahoo.com

  17. Stevie cu orez si ochiuri. Feteasca Regala. flood7676@yahoo.com
    Ela

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*