Sos de caramel Toffee

Este un sos delicios care poate sa complimenteze orice prajitura, inghetata, desert banal sau sofisticat. Iar cei cativa stropi de Red Square Toffee ii confera un gust bogat si surprinzator. De fapt prima data cand am gustat Toffee Cofffe de la Red Square m-am gandit imediat la prajituri, bomboane, la sosuri si creme matasoase si delicate.

Ingrediente:

250 g zahar
100 g unt
150 ml smantana lichida
putina sare(un varf de cutit)
►Puneti zaharul la topit pana cand se caramelizeaza si devine auriu. Adaugati untul si sarea si amestecati energic pana cand untul se topeste si se incorporeaza. Daca se “umfla” prea tare, luati oala de pe foc si amestecati in continuare pana cand se mai domoleste.
►Luati oala de pe foc si adaugati smantana, amestecati in ritm rapid pana la omogenizare. Mai fierbeti apoi cateva momente. Luati din nou oala de pe foc si adaugati Toffee. Omogenizati si lasati la racit.
►Se pastreaza in borcan inchis in frigider. Daca va place, mai puteti adauga sare si/sau Toffee. Daca este nevoie, in momentul servirii se poate reincalzi usor.
Pofta buna!

 

 

 

 

3 Comments

  1. imi poti spune unde poti gasi gama de red square?! multumesc

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*