Rulada din piept de pui

Rulada de pui este foarte gustoasa si potrivita cu orice ocazie. Se poate chiar servi pe post de aperitiv dupa ce s-a racit si arata foarte bine pe platouri. In plus, o puteti umple cu ce vreti voi: branzeturi, legume, fructe….cu cat mai colorate si aromate, cu atat mai bine. eu am avut de data aceasta la dispozitie spanac, caise confiate si niste mozzarella.

Ingrediente:
1 piept de pui dezosat
cateva caise confiate
cateva frunze proaspete de spanac
o bila de mozzarella
sare, piper si putina boia dulce
folie alimentara de plastic

Intindem pieptul pe o folie de plastic. (il feliem subtire, cam de 1 cm grosime si incercam sa pastram o suprafata cat mai mare). Asezam deasupra frunze curate de spanac, fara codita, apoi fasii de caise confiate si mozzarella. Condimentam cu sare piper proaspat macinat si putina boia dulce. Cu ajutorul foliei alimentare rulam carnea si o sigilam bine. O legam bine la capete si punem la fiert in apa ( care clocoteste deja) pentru 20 de minute. In acest timp carnea se va patrunde bine dar va ramane moale si suculenta. Scoatem pieptul din apa, desfacem folia si il putem taia felii. Se poate servi imediat. Eu am optat pentru o garnitura de orez cu verdeturi.

Pofta buna!

2 Comments

  1. DiaMar bucataria galbena

    O combinatie foarte gustoasa.Si arata grozav de bine.

  2. Da,arata prea tentant ca sa nu fie incercata.La sfarsitul saptamanii ma voi "ocupa" de ea.
    Multumesc!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*