Gogosi rapide cu iaurt




Este o reteta foarte gustoasa de gogosi, fara dospire. Asa cum ii spune numele este o reteta foarte rapida si foarte usor de facut. Nu prea aveti cum sa o gresiti.  Am facut-o de nenumarate ori, dar n-am apucat sa o fotografiez pentru ca aceste gogosi se mananca la fel de repede precum se pregatesc 🙂
Ingrediente:
1 iaurt mare (400 g)
2 oua
350 g faina
1 plic zahar vanilat
un varf de cutit de sare
o lingurita rasa praf de copt
4 linguri de zahar
ulei pentru prajit
Intr-un castron sau in robotul de bucatarie se mixeaza bine toate ingredientele pana cand se obtine un aluat moale asemanator cu cel de clatite (dar mai gros). Intr-o tigaie se incinge ulei la foc mediu. se pune cate o lingurita de aluat in ueliul incins si se prajeste pe ambele parti. Vom obtine niste gogosi mici si aurii. Se servesc imediat sau sdupa ce se racesc, tavaliti prin zahar praf sau inmuiati in dulceata.
 ….alaturi de un pahar de Prahova Valey Demisec, un spumant cu arome delicate de miere şi flori de citrice, note de ananas şi flori de soc.
Pofta buna!

3 Comments

  1. Costelusa Padurescu

    Ai dreptate! Sunt cele mai bune gogoși! De ani de zile nu mai fac gogoși din aluat dospit. Familia și prietenii le adoră. 😉

  2. Arata absolut minunat! Sunt sigura ca sunt foarte delicioase. 🙂

  3. This is quite good recipe. But if it was also written in English, that could be more better. Anyway, thanks for this recipe.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*