Branza feta la gratar

Astazi m-am gandit la o reteta pe cat de simpla pe atat de gustoasa. Se face foarte repede si foarte usor.
Puteti sa o coaceti la gratar , dar si in cuptor sau pe o plita. este foarte usor de gatit si e extra-delicioasa. Merge bine cu paine prajita,

Puteti sa faceti asta si cu alt fel branzeturi. Asezati branza intr-o barcuta facuta din folie de aluminiu si puneti-o pe gratar pana cand branza se topeste. Puteti sa puneti desupra tot feluld e bunatati: rosii, ceapa, ulei de masline, ierburi aromate, dulceata sau orice altceva va mai pofteste inima.

Poate fi un mic dejun sau o gustare deosebita.
Pofta buna!

4 Comments

  1. Am incercat-o in Grecia. E delicioasa!

  2. Alice Girleanu

    Ce idee buna!!! Multam' fain, Cristian!

  3. Arata super bun, insa sa aveti in vedre ca aluminiu trece fara probleme la alimente si e foarte rau pentru sanatate, mai ales atunci cand se incalzeste..
    Maria

  4. Sorin Marian

    Telemeaua de vaca "nu se topeste nici pusa pe aragaz" vorba lui Toma Caragiu in alt context.
    De vaca fac grecii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*