Din bucataria Bucatarului Maniac

Pentru ca locuiesc de cativa ani la marginea Aradului intr-un cartier relativ nou, am avut vesnic probleme cu conexiunea la internet si cu semnalul la TV.  Si stiti foarte bine ca pentru a intretine un blog e nevoie de conexiune buna si constanta la internet. De cele mai multe ori e nevoie de documentare inainte sa ma apuc de scris, si pentru asta tot de internet e nevoie. Iar cum Maya a crescut, nevoia de o conexiune foarte buna la internet a crescut si ea.  Daca stau sa numar, cred ca avem in casa, cu tot cu telefoane, 8 device-uri conectate la net: tableta, telefoane, 2 pc-uri,TV-ul si-un laptop (nu ma intrebati cat e factura la curent.) Toate astea pentru 3 persoane.
De-a lungul timpului am schimbat mai multe companii, dar vesnic trebuia sa fie ceva care nu functioneaza. Si nu-i nimic mai enervant decat sa ti se intrerupa netul sau sa mearga foarte greu atunci cand ai mai multa nevoie. Ba  nu aveau internetul la viteza decenta in zona asta, ba programele Tv erau putine sau nu cele pe care le voiam noi….in sfarsit, n-am gasit nimic care sa ni se potriveasca. Pana acum!

Am aflat recent ca Telekom a investit semnificativ in reteaua de fibra optica din Arad si a extins-o, iar acum avem internet de mare viteza, cu pana la 1 Gbps, ceea ce suna perfect pentru noi.
Chiar daca nu avem inca o autostrada functionala intre Arad si Vestul Europei si nici nu vom deveni capitala culturala Europeana in viitorul apropiat, ne putem bucura de oferta unică de televiziune interactivă a Telekom Romania, care include până la 128 de canale digitale si 14 canale HD.
În plus, serviciul inovator Telekom TV Web & Mobile ne ofera o experienta unica multi-ecran, putand urmari online pana la 62 de canale TV, pe site-ul www.telekomtv.ro, sau pe tableta si smartphone, cu aplicatia Telekom TV din Google Play sau App Store.
Pe langa toate astea  mai avem la dispozitie si  alte facilități de top, precum Video on Demand, care permite accesarea  filmelor si documentarelor  din meniul Telekom TV Interactiv, oricand dorim, pentru a inregistra emisiunile preferate sau pentru a primi notificari inainte de inceperea acestora.
Ne putem lauda cu putine lucruri in Arad, dar foarte bune, iar printre ele se numara  mancarea  si cea mai noua, rapinda si performanta retea Telecom- Autobahn Arad- Telekom.
Asa ca de-acum pregatiti-va sa fiu online pe orice vreme, cu orice reteta si cu o tona de poze si filmultete HD cu retete! Conexiunea va rezista!

Spune-ne parerea ta