Cum facem o cafea buna?

Pentru unii dintre noi, cafeaua este una din micile placeri  zilnice care ne fac viata mai frumoasa. Aroma cafelei este de multe ori unul din motivele pentru care ne incepem ziua de munca cu o stare de bine, asa ca de ce sa nu facem ca acesta experienta sa fie una deplina? Iata cateva sfaturi:

1. Cumparati cafea de calitate. Testati mai multe sortimente si alegeti pe cel care va palce cel mai mult. De ceel mai multe ori cafeaua ieftina, gata macinata nu contine doar cafea. Vedeti ambalajul.

2. Cumparati cafea boabe. Nimic nu se compara cu mirosul de cafea proaspat macinata. O rasnita de cafea nu este deloc scumpa si veti fi sigur ca ceea ce veti bea este doar cafea.

3. Depozitati corect cafeaua, in recipiente inchise ermetic, in loc racoros. Cafeaua are proprietatea de a absorbii mirosuri iar frigiderul nu este unul din locurile in care ar trebui sa o pastram. De asemenea in congelator se vor altera proprietatile si aroma uleiurior continute de cafea, deci nu este o idee buna sa o pastrati acolo.

2 Comments

  1. Si pana la urma "Cum facem o cafea buna?" Ramane intrebarea pentru ca din text nu aflam.

  2. Au facut reclama la cafea boabe si rasnite

Spune-ne parerea ta