Aperitiv cu branza de capra si rosii uscate

Daca aveti chef sa va rasfatati cu o gustare delicioasa si deosebita, va invit sa testati aceasta combinatie de branza de capra maturata si rosii uscate. O puteti prepara si ca aperitiv atunci
cand aveti musafiri sau pentru o cina romantica. Va impresiona pe oricine prin simplitatea si delicatetea ei.

 Ingrediente:

200 g branza maturata de capra cu chili (sau cu ce va place)
3-4 rosii uscate in ulei de masline extravirgin
Bete scurte de frigarui
Felii subtiri de muschi afumat (productie proprie)
Branza de capra maturata se gaseste in comert sub forma de rulouri, de obicei, asa ca are o forma perfecta pentru a o folosi la aceasta gustare. Taiem ruloul in bucati groase de 2-3 cm. Intre doua bucati asezam cate o felie subtire de muschi de porc afumat. Mai asezam si o bucata de rosie uscata si conservata in ulei de masline extravirgin. Intepam totul cu un betisor de frigaruie. Stropim cu putin ulei aromat din borcanul cu rosii uscate. Putem orna cu putina verdeata.
 Pofta buna!

 

 

3 Comments

  1. Prezentarea este superba!
    Multumesc pentru ideea buna de aperitiv!

  2. Madalina Marin

    Wow! Ce fain arata!

  3. super arata

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*