UPDATE
Multumim tuturor pentru interes si participare. Iata rezultatele tragerii la sorti:
Cei (cele) care vor primi cate un set cu lucuri folositoare pt. grill sunt:
Ana Croitoru (42), Andreea Denisa (11). Alexandra Asofiei (36) si Micsa Speranta (6)
Felicitari! sa va fie de folos! va coi contacta pe e-mail.
Primavara frumoasa tuturor si multumim Grill Society pentru cadouri!
Impreuna cu prietenii nostri de la Grill Society, in acesta iarna am pregatit pentru voi, cei pasionati de gatitul in aer liber, un mic ghid cu retete si secrete. Este cadoul nostru pentru toti membrii Grill Society si pentru cei care vor participa la seminariile de grilling Learning by burning sezonul II. Vi le vom face cadou si voua, daca va plac, prin intermediul unor concursuri si giveaway- uri, aici pe blog.
Astazi avem de dat 4 seturi folositoare la inceputul primaverii,. Fiecare set contine:
Un ghid „Gratar pentru Maniaci”
O perie de sarma Outdoorcheff pentru curatat gratarul
2 plicuri cu condimente Don Marco`s BBQ Rubs
Daca le vreti lasati un comentariu aici, cu numele si adresa de e-mail, in care sa ne spuneti care-i primul lucru pe care il puneti (sau l-ati pus deja) pe grill in primavara asta. Vom trage la sorti cu random.org si vom afla cine primeste cele 4 seturi, sambata viitoare (adica in 22 martie 2014), tot aici.
Ghidul Gratar pentru Maniaci contine retete testate de mine, articole despre tehnici de grilling, date tehnice despre afumarea la cald si temperaturile perfecte de gatit, si multe alte sfaturi practice pe care le-am invatat alaturi de grill-urile mele Outdoorchef. Este vorba despre rezultatul provenit din experienta ultimilor 2-3 ani de gatit la gratar in mod inovativ, sanatos si curat, fara aprinderea grasimilor, fara fum in exces si prin metode diverse de preparare la gratar in mod traditional dar si nonconformist. Nu uitati, daca vreti sa vedeti toate astea puse in practica si sa le testati voi insiva, va puteti inscrie la seminariile Learning by burning sezonul II. Fiti cu ochii pe ei, ca in curand se vor putea face inscrieri.
P.S. Comentariile sunt moderate, deci nu vor aparea imediat, iar cadourile le trimitem doar pe teritoriul Romaniei.
Mohorea Andreea
caroline_noname@yahoo.com
Primul gratar va fi de ziua mea 🙂 si sigur va fi carne de porc 🙂
Primul gratar a fost astazi , am profitat de timpul frumos si , am aruncat pe pe gratar cotlete de crap , ceafa de porc , mici si piept de porc.Pentru catel am pregatit vita.A fost super fain.
Daiana Vereb
daianav@gmail.com
Pulpe de pui.
Andrei Parlatescu
andreiparlatescu@yahoo.com
In acest week-end voi pune pe gratar peste si pui.
Buna.Micsa speranta,e mail sperantza_micsa@yahoo.com
primu gratar a fost deja doar cu mici si urmeaza berbecut,pulpe ,cotlet urmeaza ziua fetei plus Pastele.multumim.
mymarifari22@yahoo.com
In acest weekend voi pune pe gratar piept de curcan
Primul gratar ???…Hmmmm….pulpe de pui , o ceafa de porc si nelipsiti mititeiiii :D….
George Serban
george.serban@ymail.com
Primul grătar e mâine. Porc și pui, puse la marinat de azi.
Aluculesei Brindusa
mail-aluculeseibrindusa@yahoo.com
primul gratar din acest an va fi cu mititei,ceafa de porc si cred ca va fi pe data de 1 mai.
Andreea Denisa!!
andreea_denice@yahoo.com
Primul gratar a fost cu carnati de casa!! mmm Deliciosi!!!
Margareta Cismasiu
marga.cismasiu@gmail.com
Primul gratar din anul asta a fost cu cotlete de porc si peste.Apoi au urmat micii.
Ana Onofrei
ana_makeup_artist@yahoo.com
Cu siguranta va fi muschiuletul de porc <3
VIOLETA MAVRODIN
violeta.mavrodin@yahoo.com
Da,astazi este o zi perfecta pt.gratar,iar toti cei dragi mie vor putea pune pe el,tot ce-si doresc intr-o combinatie perfecta de legume si carne,mai ales ca vom sarbatori mutarea mea in curand intr-o casa noua.
O primavara frumoasa doresc tuturor cu multe tentatii culinare.
Mihaela_amalya@yahoo.com
cu siguranta primele vor fi frigaruile din legume si ceva carne de pui prin ele 🙂
Camelia Croitor kamellya_c@yahoo.com Inca nu am incins gratarul primavara aceasta, dar prima carnita va fi ceafa marinata si cateva ciuperci .
Didi
dulceiutesarat@gmail.com
cotlete de miel picante pe care le voi face pe gratar la Pasti, in gradina casei de la tara
Ceafa de porc este sfanta:))) mihaila_cristina_teodora@yahoo.com – Cristina Mihaila
Calin Andreea Daniela
aki_yda@yahoo.com
Frigarui de legume, ciuperci, peste, paine si pulpe de pui cu condimente 😛
primul gratar a fost dupa ora 00.01 la intrarea in noul an, muschi de porc pe carbunii din soba, piine prajita pe plita si o garnitura simpla de brinza de oaie, castraveti murati si ceva rosii cherry picante, fireste stropit cu un vin negru din productia proprie, atit cit sa faci loc de inca o imbucatura
! cavalerulratacitor4@yahoo.com
primul gratar a fost cel din noaptea dintre ani, facut pe carbunii din soba, un muschi de porc lasat citeva zile la marinat, garnisit bine cu piine prajita pe plita, ceva brinza de oaie si castraveti murati asortati cu rosii cherry picante, si fireste ca sa fie loc de inca o imbicatura si sa ajute digestia, stropit cu un pahar de vin negru ! cavalerulratacitor4@yahoo.com
mihaela lungu
mihaela_lm@yahoo.com
legume, peste si carne de porc
Daniela Zaharia
dn_zaharia@yahoo.com
Primul gratar va fi cu siguranta cu ceafa de porc pe care am pastrat-o special din porcul taiat de Craciun, pentru ca asa vrea sotul meu. Pe mine m-ar tenta mai mult un gratar cu peste si legume, dar o luam usurel, sa nu se supere boss-ul :))
Aurora
auras_55@yahoo.com
primul gratar a fost din frigaruii cu legume si carne de porc
Carnatii de la Craciun si cartofi inveliti in slaninuta cu usturoi si paprika, tot productie proprie Craciun
săptămâna viitoare vreau să facem ceafă şi frigărui şi legume.
Andrea
andrea.voitsuk@gmail.com
Andreea Pintea
pintea.andreea@gmail.com
primul gratar va fi cu frigarui de pui si ciuperci
Prin 20 februarie am pus niste carnaciori picanti pe gratar 🙂
Cristina Popescu
cristina.popesku@yahoo.com
Aripioare de pui si carnaciori.
Claudia Olar
olarsanda@yahoo.com
Cam pe la jumatatea lui februarie am pus primii mititei la gratar, urmatorii vor fi in acest weekend, la tara.
Frunza Calin
ciuperci
haloumi
peste . ……speram cat mai repede!
frunzacalin@yahoo.com
Primul gratar urmeaza in weekendul urmator si va consta in ciupercute,dovlecei si probabil carne de pui.
Handoca Iulia , handoca_iulia@yahoo.com
Danaila Ovidiu sgm.danaila@yahoo.com in primul gratar din aceasta primavara, am pregatit niste carnaciori picanti, mici, piept de porc si garnitura din ciuperci si dovlecei, bineinteles, tot pe gratar.
ciupercute
rekaalina@yahoo.com
berzantu alina
Retete@papabundetot.ro
Szocs Dana
Cred ca voi face primul gratar pe 1 mai , de ziua mea si as pune un somon marinat cu sos teriaky 🙂
carne de miel stropita cu putin vin! O minunatie!
Cristina.cornescu@gmail.com
Cristina Enache
Am pus pe grătar muschi de porc ci dovlecei si ciupercute
Sardine! Alexandra Asofiei alex_asofiei@yahoo.com
Chiar sambata am facut ceafa de porc si carnati de casa! Un deliciu!
Chiar sambata am facut ceafa de porc si carnati de casa! Un deliciu!
Damian Maria Catarina
damian_mariacatarina@yahoo.com
Ana Croitoru
painesidesert@gmail.com
Legume ( dovlece, rosii, ceapa, vinete)
Madalina Marin
madi_marin@yahoo.com
Pe primul gratar vor avea onoarea niste coaste de porc marinate, cu usturoi si smoked paprika.
Adina Ciocalau
mitinitta@yahoo.com
Cred ca mici 🙂
felicitari.multumim mult.week.placut
Ieiiiii multumesc!!!