Salata de spanac crud cu pere si branza afumata

M-am gandit sa mai profit de bunatatile proaspte de toamna pe care ni le-a oferit vremea blanda in acesta luna si sa fac o salata proaspata si gustoasa., daca o vreti de post, puteti sa renuntati la branza. Va fi foarte buna si asa.
Ingrediente:
o mana de frunze proaspete de spanac
jumatate de castravete Fabio
o para
frunze proaspete de marar si oregano
seminte de floarea soarelui (crude)
un gogosar mic
ulei de masline extravirgin
zeama de lamaie
branza afumata de burduf
sare si piper dupa gust

Nu este mare lucru de facut la salata asta. Trebuie doar sa spalati bine sapanacul si legumele, sa le taiati felii subtiri pe acestea din urma si sa le amestecati cu grija intr-un vas. Adauagati ierburi proaspete (eu am pus marar din gradina si oregano din ghiveci). Am presarat seminte de floarea soarelui neprajite si am stropit cu ulei de masline extravirgin si zeama de la jumatate de lamaie mica. Am presarat si cateva bucati de branza de burduf afumata. Si gata! Am servit imediat.

Pofta buna!

 

3 Comments

  1. Super bine arata! Imi imaginez ca spanacul merge foarte bine cu branza afumata. O voi incerca!

  2. Foarte interesante postarile, urmaresc din ce in ce mai mult

  3. foarte buna combinatia, sunt curios ce gust are cu pere. ms de reteta

Spune-ne parerea ta