Al treilea an consecutiv, va invitam sa gustati din gulasul (gulyas) nostru la Festivalul Catlanelor care va avea loc Duminica 26 August la Strandul Neptun din Arad in cadrul celei de-a zecea editii a Zilelor Aradului.
Inca nu avem foarte multe detalii despre eveniment, dar din cate stim noi, nu s-a schimbat nimic fata de anii trecuti, cand o portie a costat 3 lei, iar la festival au fost prezente aprox. 20 de echipe care au gatit cateva mii de portii de mancare.
Vreau sa fac o mica paranteza. Nu stiu cati dintre cei care au fost sau vor veni la acest festival, stiu ca, de fapt evenimentul este unul caritabil si are ca scop strangerea de fonduri pentru Crucea Rosie. In sensul ca unele ingrediente sunt oferite de catre sponsori iar altele de catre noi, iar cei care gatesc si muncesc la pregatirea mancarii o fac voluntar.
In acest an, vom fi prezenti si noi, ca si pana acum, dar cu o echipa putin mai restransa. Ne veti recunoaste dupa sigla blogului de pe tricouri si va asteptam cu drag. Revenim cu detalii, imediat ce la aflam.
UPDATE:
Tocmai am pus mistretul in bait. Pana duminica dimineata carnea va fi perfecta. Duminica, cine ne va vizita la Festivalul Catlanelor va putea gusta din tocana de mistret. Noi vom fi acolo, dimineata la prima ora, dar probabil mancarea va fi gata pe la amiaza. Va asteptam.
Multumim doamnei Mariana de la Cantina Primariei care ne-a pus la dispozitie spatiul pentru a depozita carnea in conditii perfecte de igiena si temperatura.
Gulas! Ce pofta mi s-a facut! 🙂
Trebuie sa ajung urgent la bunica pentru o portie! Delicios!
Vin si eu! abia astept sa te vad la lucru chef
Te asteptam! ne recunosti dupa sigla blogului de pe tricouri :)))N-ai cum sa o ratezi, sau scrie pe stand Bucatar Maniac sau http://www.bucatarmaniac.ro
Eu vin din Medias. Cum te gasesc acolo?
OK. Ne vedem dimineata 😀
Abia astept poze ,sa pui cat mai multe.
Daniela, ma bucur ca ti-a placut, dar nu cred ca ai mancat de la noi, pentru ca tocanita noastra de mistret a fost foarte moale si nu a fost iute. :)) Nu am fi srvit-o daca nu era bine fierta :))) Ai mancat de la mine daca te-am servit eu- aveam un tricou cu sigla Bucatar Maniac, mare. Posibil sa fi mancat de la echipa cu care am impartit standul 🙁
Am fost pe strand si am mancat tocanita/gulas de la voi. A fost cam iute, dar bun. Am cam tras cu dintii de carne, dar per ansamblu a fost bun. Multumim.
Exact de la colegii nostrii ai mancat. Noi am servit cartofi ca si garnitura. Imi pare rau ca nu ai nimerit. 🙂 Alta data, sa vii sa ne tragi de maneca :)))) De aia ne-am facut tricouri cu sigla blogului :))))
Am mancat o tocanita cu galuste mici de faina. Inseamna ca a fost de la ceilalti. Scuze.
Pacat, ca as fi vrut sa gust a voastra.
Spune-mi, asa, ca sa salivez, a fost buna?
Si noi am mancat din gulas :). Ne-am bucurat ca am ajuns la rand si am mai prins.
Nici n-am stiut ca era din mistret, am citit la tine pe site.
Oricum a fost tare bun, multumim frumos 🙂
Cred ca a iesit o minunatie de gulyas cu acea carne de mistret !!!
De abia astept sa vad pozele….
Bravo voua !!!
Vaiii, ce pofta mi-ai facut! Nu am mancat niciodata carne de mistret dar cred ca a fost tare buna. Poate o sa am ocazia vreodata sa gust din preparatele voastre 😉
Pofta e un mod prietenesc si modest a o spune ,doresc neaparat candva sa incerc din mancarea ta.