Salata mixta cu sunca si cascaval afumat

 Daca-i iarna, atunci trebuie sa fie si sunca afumata. Asociez aceasta aroma cu iarna, cu ceata si cu zapada. 🙂 Iar putin cascaval afumat, langa, intregeste peisajul.
Ingrediente:
Cateva frunze de
salata romana
Cateva frunze de
salata lolo rosie
Cate frunze de
salata iceberg
2-3 felii subtiri de sunca afumata
50 g de cascaval afumat
jumatate de lamaie
o lingura de ulei de masline
sare, piper dupa gust
 Frunzele de salata se spala foarte bine, bucatat cu bucata
in mai multe ape. Se scutura cat mai bine de picaturile de apa si se rup in
bucati cu mana. Se aseaza intr-un bol si se amesteca. Se stropesc cu zeama de
la o jumatate de lamaie si cu uleiul de masline. Se adauga cubulete de cascaval
si fasii mici de jsunca afumata. Se asezoneaza totul cu sare si piper. Se
serveste imediat.
Pofta buna!

 

 

 

3 Comments

  1. Ramona Alina

    Mmm…delicioasã!

  2. Bun, bunut !
    Dar prima pe lista, tot pita cu unsoare si ceapa ramane…..
    Weekend placut !

  3. Cred ca tocmai am gasit ideea salvatoare pentru pranzul de maine !!!
    Merci,
    Felicia

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*