
Astazi n-am avut pofta de carnuri si mi-am adus aminte ca n-am mai mancat demult cartofi natur. Dar parca nu i-as fi mancat asa simpli. Si atunci m-am gandit sa fac o salata din ei, cu diferite cruditati pe care le aveam la indemana. A iesit o gustare delicioasa, pe care cu siguranta am s-o repet.
Ingrediente
400 g cartofi
o legatura de patrunjel
50 g unt
3 rosii
jumatate de ardei rosu gras
jumatate de ardei galben gras
2-3 castraveti mici
1 para
o ceapa mica
sare, piper dupa gust
frunze proaspete de busuioc, tarhon si oregano (optional)
putina zeama de lamaie
ulei de masline
Cartofii se curata si se taie cubulete. Se fierb in apa cu putina sare. Se scurg si se amesteca calzi cu patrunjelul tocat marunt si cu untul care se va topi. II lasam deoparte si pregatim salata de cruditati. Spalam bine legumele apoi taiem rosiile, para si ardeii dupa placul fiecaruia…rondele sau cubulete. La fel procedam si cu castravetii. Ceapa o taiem julien. Amestecam toate cruditatile si le stropim dupa gust cu ulei de masline si putina zeama de lamaie. Apoi servim cartofii, langa salata de cruditati, dupa ce asezonam cu sare si piper dupa gust. Presaram deasupra frunze de oregano. tarhon si busuioc proaspete.
Pofta buna!












cu pozele astea minunate , imi vine sa ma servesc din fiecare farfurie , bravooo!!!!
ce bine arata…………
Arata grozav!!!