Etichete pentru condimente

Am reusit in sfarsit sa facem (adica Dia) si etichetele pentru borcanele de condimente. Sper ca am acoperit cam toata gama pe care o aveti acasa. Pentru amestecuri si alte prafuri magice aveti cateva etichete pe care le puteti completa voi. Deocamdata o varianta mai minimalista din punct devedere coloristic.  (UPDATE: le puteti printa pe hartie colorata)

Etichetele sunt aranjate  in format A4. Nu trebuie decat sa copiati imaginea cu etichetele dorite si sa le printati (ar fi bine sa setati imprimanta pe „Fit to page“ ca sa nu aveti probleme cu marginile). De asemenea, veti vedea ca sunt usor de decupat pentru marginile etichetelor sunt marcate cu puncte. Le puteti printa pe hartie autocolanta ca sa fie mai usor de lipit (in acest caz va trebui sa folositi o imprimanta laser)

 Pentru a descarca imaginile dorite, click pe imaginile de mai jos  pentru a le deschide la dimensiunea originala. Aveti la dispozitie si o varianta in care lipseste textul pe care o puteti completa cum doriti.

Etichetele  pentru condimente de pe aceasta pagina , a fost create pentru uzul personal al vizitatorilor blogului. Este interzisa preluarea  si folosirea lor in scopuri comerciale sau de alta natura.

© www.bucatarmaniac.ro  2009

 

6 Comments

  1. Ce faaaaaaaain! Mersi frumos!

  2. super! cu etichetele celelalte am ajuns,in sfarsit,si eu la magazin. Acuma scot si foi de lucru ptr copii:))Cred ca o sa am nevoie de doua foi necomplectate la cate am prin dulap:)

  3. Perfect, maine ma pot apuca de etichetat borcane :))

  4. Sunt extraordinare …un ajutor excelent ptr noi gospodinele…MULTUMIM !!!!

  5. Buna seara! vroiam sa va intreb daca pentru dulceață de mentă aveti etichete! Multumesc anticipat pt raspuns!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*