Salata romana cu branza

salata romana

Dintre toate salatele pe care le-am gustat pana acum, cred ca soiul acesta imi place cel mai mult: crocanta, dulce si cu o textura destul de consistenta. Mi s-a parut potrivit sa o combin cu niste branza telemea si cu rodie…pentru ca asta am avut de ales din ceea ce aveam prin frigider.

Ingrediente:

1 salata romana

100 g branza telemea de oaie (dupa preferinte)

jumatate de rodie jumatate de lamaie putin ulei de masline Salata se spala foarte bine. Puteti sa serviti salata in frunze, asa cum am facut eu, iar in acest caz, trebuie sa pastrati cateva intregi. Restul de frunze se taie fasii subtiri. Telemeaua, se taie cubulete. Puteti sa folositi orice fel de telemea va place. Merge bine chiar si cu feta.  Din jumatatea de rodie, am folosit samburii. Amestecam usor fasiile de salata, cu branza si cu samburii de rodie. Amestecul obtinut se aseaza pe frunze de salata. Se stropeste totul cu putina zeama de lamaie si ulei de masline.

Pofta buna!

salata romana

salata romana

salata romana

11 Comments

  1. iar mi-ai făcut poftă:)

  2. Complimenti! E felice anno nuovo!

  3. Interesanta salata !!! Imi face cu ochiul 🙂
    Felicia

  4. bucatarmaniac

    Injineru`, :)))!

  5. bucatarmaniac

    Lauradv , thnak you! Happy new year to you too!

  6. bucatarmaniac

    Felicia, multumesc!

  7. in afara de reteta delicioasa, trebuie sa remarc fotografiile din ce in ce mai bune! felicitari!

  8. Ca tot zicea zazuza de poze, ce aparat ai?

  9. bucatarmaniac

    Zazuza, multumesc mult! :))

  10. bucatarmaniac

    Injineru`, am doua aparate (de fapt 3 dar unul e depasit). Si toate is Olympus :D. Fotografiile de pe blog le fac cu SP570 si cu E420 cu lentila din kit Zuiko 1442. Pozele astea is facute cu E420.

  11. Foarte buna iese combinata cu parmezan, rosii cherry si ulei de masline.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*