
Dintre toate salatele pe care le-am gustat pana acum, cred ca soiul acesta imi place cel mai mult: crocanta, dulce si cu o textura destul de consistenta. Mi s-a parut potrivit sa o combin cu niste branza telemea si cu rodie…pentru ca asta am avut de ales din ceea ce aveam prin frigider.
Ingrediente:
1 salata romana
100 g branza telemea de oaie (dupa preferinte)
jumatate de rodie jumatate de lamaie putin ulei de masline Salata se spala foarte bine. Puteti sa serviti salata in frunze, asa cum am facut eu, iar in acest caz, trebuie sa pastrati cateva intregi. Restul de frunze se taie fasii subtiri. Telemeaua, se taie cubulete. Puteti sa folositi orice fel de telemea va place. Merge bine chiar si cu feta. Din jumatatea de rodie, am folosit samburii. Amestecam usor fasiile de salata, cu branza si cu samburii de rodie. Amestecul obtinut se aseaza pe frunze de salata. Se stropeste totul cu putina zeama de lamaie si ulei de masline.
Pofta buna!














iar mi-ai făcut poftă:)
Complimenti! E felice anno nuovo!
Interesanta salata !!! Imi face cu ochiul 🙂
Felicia
Injineru`, :)))!
Lauradv , thnak you! Happy new year to you too!
Felicia, multumesc!
in afara de reteta delicioasa, trebuie sa remarc fotografiile din ce in ce mai bune! felicitari!
Ca tot zicea zazuza de poze, ce aparat ai?
Zazuza, multumesc mult! :))
Injineru`, am doua aparate (de fapt 3 dar unul e depasit). Si toate is Olympus :D. Fotografiile de pe blog le fac cu SP570 si cu E420 cu lentila din kit Zuiko 1442. Pozele astea is facute cu E420.
Foarte buna iese combinata cu parmezan, rosii cherry si ulei de masline.