Flori de dovlecel prajite cu zahar

flori de dovlecel,desert,flori prajite,aluat de clatite Asa cum v-am promis intr-o postare anterioara in care vorbeam despre florile de dovlecel, am facut din ele si un desert, care a iesit surprinzator de bun. Este foarte usor de facut, iar daca aveti gradina si multe flori de dovlecel, nu mai stati pe ganduri.

Ingrediente:
flori de dovlecel
un ou
1 lingura de faina
apa minerala
sare, zahar,

Florile de dovlecel se spala foarte bine. Daca doriti  puteti indeparta cosdita si pistilul care oricum nu se mananca.
Oul se bate si se amesteca cu faina, se adauga sare si zahar dupa gust. Se adauga apa minerala cat sa obtineti  o compozitie putin mai subtire decat cea pentru clatite.

Florile se dau prin compozitia cu faina. Prajiti in ulei incins, pe toate partile pana devin aurii.  Se dau prin zahar si se servesc imediat.

Pofta buna!

flori de dovlecel,desert,flori prajite,aluat de clatite

5 Comments

  1. Emily Malloy

    Looks delish!

  2. www.bucataria-sylviei.ro

    O reteta pe cat de simpla pe atat de spectaculoasa. Mi se pare superb absolut tot ce e pregatit cu flori de dovleac.

  3. bucatarmaniac

    Emily, thank you!

  4. bucatarmaniac

    Sylvia, multumesc!

  5. Pingback: Retete de prajituri – My Blog

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*