Asa cum v-am promis intr-o postare anterioara in care vorbeam despre florile de dovlecel, am facut din ele si un desert, care a iesit surprinzator de bun. Este foarte usor de facut, iar daca aveti gradina si multe flori de dovlecel, nu mai stati pe ganduri.
Ingrediente:
flori de dovlecel
un ou
1 lingura de faina
apa minerala
sare, zahar,
Florile de dovlecel se spala foarte bine. Daca doriti puteti indeparta cosdita si pistilul care oricum nu se mananca.
Oul se bate si se amesteca cu faina, se adauga sare si zahar dupa gust. Se adauga apa minerala cat sa obtineti o compozitie putin mai subtire decat cea pentru clatite.
Florile se dau prin compozitia cu faina. Prajiti in ulei incins, pe toate partile pana devin aurii. Se dau prin zahar si se servesc imediat.
Pofta buna!
Looks delish!
O reteta pe cat de simpla pe atat de spectaculoasa. Mi se pare superb absolut tot ce e pregatit cu flori de dovleac.
Emily, thank you!
Sylvia, multumesc!
Pingback: Retete de prajituri – My Blog