
Ingrediente:
!,5 kg spata de porc intr-o bucata
6-7 felii mari si subtiri de jambon afumat
1 caciulie de usturoi
un ardei rosu gras
50 ml ulei
1 cana de apa
sare, piper dupa gust
chimen macinat
Cu cutitul, se fac niste deschizaturi in bucata de carne, in care se introduc cateii de usturoi.
Carnea se condimeneteaza cu sare, piper si chimen macinat. Se inveleste cu feliile de jambon care se fixeaza cu cateva scobitori.
Adaugam, uleiul, apa si feliile de ardei si o introducem la cuptor (intr-o oala de tuci). Se lasa la foc mic cel putin 4 ore, timp in care se mai adauga apa daca este nevoie.
Pofta buna!











It looks so yum and hearty, esp love the idea of using bacon/smoked ham to wrap the pork!
Mah, ce pofta mi-ai facut…Printre legumele mele preferate este- CARNEA-lol- O zi buna! Cami
Mama mia ! Ce-i aici ! Salivez de nu mai pot … 🙂
Salut,
Vreau sa iti spun ca ne plac foarte mult retetele gatite de tine si ne-ar face placere sa faci parte din pasionatii de gatit de pe GatesteInteligent.ro. Daca doresti sa iti publicam retetele pe GatesteInteligent.ro este deajuns sa completezi formularul de la pagina: http://www.gatesteinteligent.ro/inscrie-blog.html .
Iti multumim,
Adrian T
Felicitari pentru retetele de pe blogul tau.
Te asteapta un premiu la noi pe blog.
Fascinant maestre…ca de obicei…fascinant!
Eu nu salivez la carne de data asta. Dar astept ceva cu crema din partea ta. Intre timp, am facut si eu dulceata de un minut cu care te amenintam eu odata 🙂
si eu te astept cu premii pentru aceste post-uri minunate!
Te salut. Am placerea sa te invit la Intalnirea Bloggerilor din Arad.
Mai multe detalii aici. http://z8.ro/aradblog
Dani.
KennyT, Thank you so much!
Cami,multumesc! Carnea e leguma de baza si la noi!
Ala , multumesc mult!
Gateste Inteligent, multumesc!
Retete ilustrate, multumesc mult!
Jenika, multumesc!
alison, iti multumesc mult!
dani, iti multumesc! Din pacate la momentul intalnirii nu sunt in Arad, dar iti multumesc pentru invitatie si sper sa ajung data viitoare. Numai bine!
drawforjoy, abea astept sa am timp pentru ceva cu crema. Excelenta reteta de dulceata si desenele!
Am si eu o intrebare..se acopera cu ceva ,,dihania,, ca eu zic ca 4 ore neacoperita nu mai e comestibila?
lale, pai e acoperita de sunca si in plus pui apa care se va evapora si o va scalda in abur. In mod normal o acopar dar acum a fost protejata de sunca care s-a uscat deasupra.