Omleta cu sunca si cascaval

omleta61of1copy
Probabil ca omleta e mancarea care se prepara cel mai usor si oricine o poate prepara. Iata o reteta clasica de omleta, pufoasa, gustoasa si rapida.

Ingrediente:
3 oua
30 gr. sunca presata
30 gr. cascaval
sare
piper
1 lingura de ulei

Ouale se bat cu sare si piper, apoi se adauga sunca si cascavalul taiate bucatele. In tigaie se incinge o lingura de ulei. Nu mai mult pentru ca nu vrem ca preparatul sa innoate in grasime si nici sa o absoarba si sa fie unsuros. Turnam compozitia in tigaie. O lasam sa se prajeasca la foc mic, astfel se va gati peste tot uniform. O putem intoarce si pe partea celalata, ca pe o clatita, dar nu este neaparat nevoie.

Se serveste fierbinte cu cascaval ras deasupra (sau parmezan).

Normal ca puteti adauga si alte ingrediente, daca aveti chef si pofta.

Pofta buna!
omleta1

6 Comments

  1. Ham + Cheese + Eggs = Best Friends, haha

  2. Se pare ca omleta(cel putin aceasta)o gatim identic.A!Eu nu adaug piper.

  3. bucatarmaniac

    Great friends!They`re allways there when you are in need!

  4. bucatarmaniac

    Lala, multumesc!

  5. bucatarmaniac

    dodorica, cam toata lumea face omleta la fel- in tigaie! Ingredientele difera dupa gustul fiecaruia!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*