Salata orientala

salataorientala2

Ingrediente: 500 gr. cartofi, 1 ceapa mare, sare, piper, o lingurita de mustar, 3 oua

Cartofii se fierb in coaja, se racesc se curata si se taie rondele sau cubulete. Ouala se fierb tare si se taie rondele
Ceapa se taie julien, se prajeste in putin ulei in care se adauga si mustar. Cand devine translucida si moale, se amesteca cu restul ingredientelor. Se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Se pot adauga si masline si maioneza.

Pofta buna!

8 Comments

  1. bucatarmaniac

    Antzu, multumesc! Mustarul a intervenit din lipsa maionezei si din nevoia de ceva acrisor in salata. Fara mustar e cam seaca.

  2. cand eram mica era o traditie la noi!deabia duminica reuseam sa ne strangem toti la masa , iar atunci aveam ca garnitura cartofi orientali , in fiecare duminica!imi sunt foarte dragi!doar ca nu puneam mustar..oricum am sa incerc si asa!te pup

  3. What a simple and beautiful salad!

  4. Arata grozav toate. Nici nu stiu pe care s-o laud mai mult. Ceapa se poate freca cu putina sare si apoi clati. Se mai inmoaie si-si pierde din tarie. Ce sunt frunzulitele verzi de decor?

    Rox

  5. bucatarmaniac

    Kenny, thank you!

  6. Ce bine arata! Felicitari!

    Salata

  7. hhattceppssutt

    as dori sa pui pe blog si reteta pentru salata de boeuf

  8. te rog sa pui pe blog si reteta pentru salata de boeuf

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*