Ingrediente: 500 gr. cartofi, 1 ceapa mare, sare, piper, o lingurita de mustar, 3 oua
Cartofii se fierb in coaja, se racesc se curata si se taie rondele sau cubulete. Ouala se fierb tare si se taie rondele
Ceapa se taie julien, se prajeste in putin ulei in care se adauga si mustar. Cand devine translucida si moale, se amesteca cu restul ingredientelor. Se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Se pot adauga si masline si maioneza.
Pofta buna!
Antzu, multumesc! Mustarul a intervenit din lipsa maionezei si din nevoia de ceva acrisor in salata. Fara mustar e cam seaca.
cand eram mica era o traditie la noi!deabia duminica reuseam sa ne strangem toti la masa , iar atunci aveam ca garnitura cartofi orientali , in fiecare duminica!imi sunt foarte dragi!doar ca nu puneam mustar..oricum am sa incerc si asa!te pup
What a simple and beautiful salad!
Arata grozav toate. Nici nu stiu pe care s-o laud mai mult. Ceapa se poate freca cu putina sare si apoi clati. Se mai inmoaie si-si pierde din tarie. Ce sunt frunzulitele verzi de decor?
Rox
Kenny, thank you!
Ce bine arata! Felicitari!
Salata
as dori sa pui pe blog si reteta pentru salata de boeuf
te rog sa pui pe blog si reteta pentru salata de boeuf