
Ingrediente: 2 kg cotlet de porc cu os, 1 pahar de bere, stafide, piper, sare, frunze de dafin, 1 ceapa, 1 ardei gras, cativa catei de ustoroi, mustar boabe, cimbru.
Cotletul se presara cu toate mirodeniile, se pune in tava impreuna cu ceapa, ardeiul si ustoroiul, se adauga jumatate de pahar cu apa, jumatate de pahar de bere, se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mediu pentru o ora.
Intre timp se verifica sa nu ramana fara lichid. Dupa o ora se scoate, se adauga cealalta jumatate de pahar de bere, stafidele si se mai adauga jumatte de ora la cuptor, acoperit cu folia de aluminiu.
In tot acest timp se verifica si se uda cu sosul format din cand in cand.
Daca furculita patrunde usor prin carne pana la os este gata.
Este o friptura care este foarte buna si rece.
Pofta buna!












Ce minunatie ! Imi lasa gura apa …. vreau si eu !!!
Ala, iti multumesc! Esti invitata mea!
Anonim, iti multumesc si ma bucur ca ti-au iesit retetele si ca ti-au placut.Te mai astept pe blog.
mosule, m-ai invatat sa fac de mancare. esti tare de tot! am facut vreo 6 retete de la tine de pe blog si pot sa zic ca mi-au iesit toate. pe langa retete ai si un aparat foto tare meserias din cate vad. tine-o tot asa! felicitari
is zilnic, stai linistit 🙂
azi am facut penele bolognese..superbe de-a dreptul. bafta!
sa-ti fie de bine! Multumesc!
maine fac si eu reteta asta. deja am cumparat tot ce imi trebuie. abia astept….
Anonim, spor la gatit! sa ne spui daca ti-a placut si cum a iesit!
o sa incerc reteta asta chiar azi. porcul meu e deja la marinat in bere cu usturoi si boabe de piper, iar acum stiu exact ce sa fac cu el. combinatia de porc cu stafide e tare interesanta, nu am mai incercat-o pana acum. abia astept sa vad cum va fi!
merci pt idee!
🙂
Fapturacuneuroni, cu placere, sper sa iti placa!
Mâine pregătesc si eu această reteta