Ingrediente:
zahar, visine.
La un kg. de visine- 500 gr. zahar
Visinele se spala bine, apoi se curata de codite si samburi. Se pun la foc mic intr-o oala si se lasa sa fiarba in suc propriu din cand in cand. Cand zeama de pe ele incepe sa se evapore si incepe sa scada se adauga zaharul dupa care se lasa sa fiarba si se amesteca mai des. Se fierbe pana scade si zeama devine gelatioasa. Se poate pastra in borcane. Nu necesita conservant. Este bine sa o gustati, iar daca o doriti ca dulceata sa fie mai dulce, puteti sa adaugati mai mult zahar.
Ginette, multumesc!
Flor, multumesc!
Excelenta prezentare, pozele sunt superbe, felicitari !!!!
Excelenta! E preferata mea! si prezentarea f. rustica si reusita!
Beautiful presentation!
Delicious jam!
Pot să laud pozele şi fiecare reţetă pe care o postezi? Că altceva, ce dracu' să zic? Arată perfect!!! Poate faci, vreodată, degustări. Mă bag! :))
cel mai grozav blog culinar romanesc ardelenesc pana la ora asta!! Felicitari, Marcela (ardeleanca de la Sighet)
2-3 borcanele de 250 ml.. Conteaza si cat o fierbi, cata zeama lasa…., dar ca pe-acolo.
Pingback: Orez cu lapte – My Blog
Pingback: Dulceata de visine cu zahar putin | Atelierele Roua
Pingback: Dulceata de visine cu zahar putin | FOOD DESIGN