Ingrediente: fleica de porc felii, mustar boabe, usturoi, sare, piper.
Feliile de fleica se pun intr-o tava mai adanca impreuna cu condimenetele si se adauga apa cat sa le acopera. la inceput se acopera cu o folie de aluminiu, care se scoate dupa ce carnea s-a inmuiat. Apoi se lasa sa se evapore apa. Daca mai este nevoie se mai adauga apa.
nu pot de cit sa oftez…la cit de bine arata!
Mama cat de bine arata, mi-ai facut o pofta de mor…..
Hi Cookingmaster,
acuma ai ascuns Bunätatea asta de mine si sint tare supärat. Am descopreit-o , da prea tirziu cä nu mai este. Nu are rost sä ma pun pe drum cä vin degeaba ( ce priveste Bunätatea) in rest cred cä pot sä bat la Poarta ta si Noaptea si tu ai parrat o Bunätate pentru mine.De vis….
Ciao
Awwww, extremely mouth watering. I am so totally hungry after seeing this piece of your delicious meat!
Anonim, multumesc foarte mult! Ma bucur mult ca ti-am fost de ajutor si ca ti-au placut retetele :)))!
Nu am lasat niciodata comentarii, dar ti-am vizitat de multeori blogul.Imi place tare mult felul tau de a gati ,si chiar am facut citeva din retetele tale, care au iesit o bunatate.Multumesc frumos.
super adevarata mancarea , multumesc din suflet m-ai scos dintro mare incurcatura, usor rapid gustos.