Cartofi taranesti

Photobucket
Ingrediente: 1 kg cartofi, 2 cepe, 4 linguri de ulei, 2 lingurite de boia,sare , piper dupa gust. Cartofii se curata si se fierb, iar intre timp taiem cele 2 cepe marunt si le punem la prajit in ulei. Cand ceapa devine sticloasa si este moale, adaugam boiaua, sare si piper. La final se adauga cartofii fierti sie amesteca si se mai lasa putin pe foc. Se serveste ca si garnitura.

10 Comments

  1. bucatarmaniac

    Elisa,multumesc!

  2. Si eu ii fac asa si sunt tare buni, ai tai arata super. Sa ai un week-end placut..

  3. bucatarmaniac

    Multumesc mult de tot! Inseaman mult cand vine de la tine!

  4. Din Esecul ästa Culinar pot minca cam tot Kilo o datä , asa ca Aperitiv.Mincäruri solide cu 100% Gust garantie. Perfect.

    Saluto

  5. Buni-buni. Eu ii fac si cu putin kaiser rumenit sau cu feliute de carnaciori. Le dau un gust deosebit.

    Rox

  6. ce fain e =))

  7. bucatarmaniac

    Rox, multumesc!

  8. bucatarmaniac

    Anonim, multumesc!

  9. Nu e mai bine de pus boiaua dupa cartofi? Stiam ca daca pui boiaua in ulei incins devine amara.

  10. astia sint la noi in Germania "Brat kartoffeln",adica cartofi prajiti! si sint mincati la aproape toate alea,ca garmitura!,la ochiuri,la steak,la chiftele,samd….

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*