Ingrediente: 1 kg cartofi, 2 cepe, 4 linguri de ulei, 2 lingurite de boia,sare , piper dupa gust. Cartofii se curata si se fierb, iar intre timp taiem cele 2 cepe marunt si le punem la prajit in ulei. Cand ceapa devine sticloasa si este moale, adaugam boiaua, sare si piper. La final se adauga cartofii fierti sie amesteca si se mai lasa putin pe foc. Se serveste ca si garnitura.
10 Comments
Leave a Comment Cancel
bucatarmaniac
@bucatarmaniac
Elisa,multumesc!
Si eu ii fac asa si sunt tare buni, ai tai arata super. Sa ai un week-end placut..
Multumesc mult de tot! Inseaman mult cand vine de la tine!
Din Esecul ästa Culinar pot minca cam tot Kilo o datä , asa ca Aperitiv.Mincäruri solide cu 100% Gust garantie. Perfect.
Saluto
Buni-buni. Eu ii fac si cu putin kaiser rumenit sau cu feliute de carnaciori. Le dau un gust deosebit.
Rox
ce fain e =))
Rox, multumesc!
Anonim, multumesc!
Nu e mai bine de pus boiaua dupa cartofi? Stiam ca daca pui boiaua in ulei incins devine amara.
astia sint la noi in Germania "Brat kartoffeln",adica cartofi prajiti! si sint mincati la aproape toate alea,ca garmitura!,la ochiuri,la steak,la chiftele,samd….