Ingrediente
- Pulpe de pui,
- o conserva de mazare,
- 1 ceapa,
- un morcov,
- smantana,
- marar,
- doua linguri de faina,
- sare si piper dupa gust.
Cum se face
- Pulpele se pun la prajit intr-o tigaie, cu condimentele preferate, in putin ulei si putina apa. Se lasa sub capac aprox 30 de minute pana se inmoaie carnea.
- La final se mai prajesc putin fara capac pentru a prinde crusta, pe ambele parti. Ceapa si morcovul, taiate foarte marunt sau rase se prajesc in putin ulei, pentru cateva minute.
- Dupa aceea se adauga conserva de mazare cu tot cu zeama. Se lasa sa fiarba cateva minute impreuna.
- Se condimenteaza cu sare si piper.
- Se adauga smantana (200 ml) si cele doua linguri de faina. Si se lasa sa fiarba pana se ingroasa, invartind din cand in cand.
- La final se adauga mararul taiat marunt.
Pofta buna!
Te astept pe la mine sa iti ridici premiile bine meriatate !!!
Pupici Amy
n-am auzit in viata mea mazare cu smantana. uite, o sa fac si eu doar de curiozitate. se potriveste? suna ciudat. oricum, te felicit pt prezentare, retete si poze.
Buna,
Am facut si eu astazi aceasta mancare de mazare cu pulpe si a iesit SUPER!Conbinatia mazare-smantana e foarte buna.
Multumesc mult pentru reteta!
Roxana
Amy , multumesc mult!
Shanti, pe la noi asa se face! Pofta buna si multumesc!
Roxana, ma bucur ca ti-a placut! Cu mare placere!
Foarte bun! Multumesc mult.