
Ingrediente
- 1,5 kg pulpa de porc,
- morcovi,
- pastarnac,
- ardei,
- un pahar de vin,
- sare, piper,
- cimbru, usturoi, ceapa verde
Cum se face
- Intr-o tava, se aseaza pulpa de porc pe un pat de pastarnac si morcovi taiati rondele mari.
- Se adauga restul ingredientelor, se acopera cu o folie, si se baga la cuptor, la foc mic, 3-4 ore.
- In acest decurs se verifica si daca lichidul a scazut foarte tare, se mai adauga vin.
- Cand este gata, carnea este moale si se desprinde usor.
- Se descopera si se mai lasa 5 minute la cuptor sa se rumeneasca.
Pofta buna!











Multumesc Jacktels Kochbuch, thank you jubistacha
Hallo Kollege,
asa trebuie sä iasä o Fripturä si asa Componente trebuie sä petreacä Friptura in Cuptor. Mai bine nu se poate. Perfect. Kompliment !!!
Salutäri Jacktel
Vau, this looks excellent!
Maniacule draga :)unde's pozele?Dar cele de la ouale umplute?.Te rog, se poate sa repari "minunea".Imi sunt de mare ajutor.
Excelenta treaba faci!Felicitari!
ca sa iasa mai fraged,recomand partea mai voluminoasa din spata de porc. e mult mai frageda decat pulpa din spate… arata minunat,iar gustul…mmmm imi ploua in gura