Piept de pui pe disc

pieptdepuipedisc3

Ingrediente

  •  piept de pui
  • faina,
  • sare, piper.

Cum se face

  1. Pieptul de pui se taie felii subtiri, se bate, se condimenteaza si se da prin putina faina.
  2. Se pune pe discul incins, pe margine ca sa nu ajunga in grasime. Se lasa max. 1-2 minute pe fiecare parte. Astfel va ramane foarte moale.

Pofta buna!

 

 

 

7 Comments

  1. SkyRain

    Toate-s pe disc 🙂
    Azi-mâine le pui pe dvd. :p

  2. bucatarmaniac

    lol

  3. Bun e discul asta la inlocuit ce? Gratarul!?
    Arata asa de bine preparatele tale.
    Imi place mult blogul!

  4. bucatarmaniac

    Evelina, nu inlocuieste gratarul. E cu totul altceva. E ca un wok mare sau ca o plita. depinde ce vrei sa faci pe el. Multumesc mult.

  5. Alesshutza A

    E bestial discul! Am pacalit un copil de 8 ani ca sa fac rost de unu :))

  6. Si discul sin ce e?se pune pe jar sa pe doc direct?

    • Alesshutza A

      Se face focul sub disc. E un disc de tractor folosit la arat. Pe el se sudeaza 3 picioare si un varf si se obtine o minunatie de masina de gatit!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*