Ceafa de porc impanata cu capere, stafide si sunca

ceafa1

Ingrediente

  • o bucata de ceafa de porc,
  • capre, stafide, usturoi,
  • sunca afumata,
  • mustar, boabe de piper negru,
  • un pahar de vin alb sec,
  • cimbru.

Cum se face

  1. Se gaureste carnea cu un cutit ascutit. In gauri se introduc capere, usturoi si felii de sunca.
  2. Se unge toata bucata cu mustar, se condimenteaza cu sare, cimbru si piper.
  3. Se pune in tava , pe un pat de sunca.
  4. Se adauga stafide, jumatate de pahar de vin, putin ulei si putina apa.
  5. Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor, la foc mic, timp de 3- 4 ore. Intre timp se verifica si se mai adauga vin.


Pofta buna!

4 Comments

  1. Pot sa vin sie eu? Arata demential.

  2. bucatarmaniac

    esti invitata mea 🙂

  3. E genială friptura, zău…

  4. bucatarmaniac

    putin cam pantagruelica friptura, recunosc. da asta ai iesit.
    multumesc SkaRain

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*