Ingrediente
- aripioare de pui,
- miere,
- sare,
- piper,
- sos de soia,
- mustar,
- busuioc uscat,
- vin alb,
- praf de usturoi.
Cum se face
- Se face o marinata din: 2 liguri de miere, 1 lingura sos de soia, sare, piper, praf de usturoi, o lingurita mustar, putin vin alb si putin busuioc proaspat taiat foarte marunt.
- Se tin aripioarele in marinata la frigider o ora- doua.
- Se prajesc pe gratar sau disc, la foc mic.
Pofta buna!
lol
MONONOKE, multumesc pentru vizita si pofta buna!Sper sa iti placa!
Asa Bunätäti ar trebui sä fie interzis sä se posteze , dacä Cititorii nu rämin numai cu Pofte.
Criminal !!!
Asi minca si eu una , sau douä , sau pe toate ???
Salutäri Jacktel
Uneori la posturile tale tare as vrea sa imi trimiti via DHL o portie la pachet 🙂
Nu se poate domnule sa arate in halul acela de delicios , e criminal …
Arata de vis si la fix s-a brodit, ca nu stiam ce sa mananc azi!
Nyam nyam….So delicious………
Don’t forget to comment my new photo at my blog to give your support….Thanks….
Thank you for your great support…I really appreciate that.
Grazie
Ciao! grazie per aver visitato il mio blog! complimenti per le tue belle ricette!!
A presto!
Ciao Federica
Ciao! grazie per aver visitato il mio blog! complimenti per le tue belle ricette!!
A presto!
Ciao Federica
This chicken looks great! I will eat grilled chicken on first of may 😉
Hallo Jacktels Kochbuch
acuma mai facem o pauza ca am mancat prea mult.S-au terminat de mult!
Hallo Bucätar,
väd cä incä nu ti sau Terminat Wings.
Dacä ne-ai fi dat si nouä ceva ieri , ai fi fost acuma gata. Asa trebuie sä mäninci totul singur si calde nu mai sint asa bune….
Salutäri jacktel
I love soy sauce combined with honey! Soy sauce it`s something we borrowed from your food culture!And it`s good to!
Marcela S. sper sa iti placa
That’s very cool, you use soy sauce to marinade the chicken wings, same as how Hong Kong people do to the meat, LOL!!
Chiar am o caserola de aripioare pe care ne pregateam sa o facem la gratar de 1 Mai, si mititei bineinteles. Pastram inca traditia din copilarie :). O sa incerc marinatul tau. Merci mult. Pupici.
Pozele tale ma ucid, si alta nu! =D>
Oh my gosh Buchatar, this look insanely good!
Pak Karamu reading your blog
Hola, muy buena receta, me encantan las alas.
Saludos!!!!
Ma bucur ca iti plac Laura Laurentiu. Multumesc!
Elra, your apreciation realy means a lot to me! Thank you!
~PakKaramu~ thank you for reading my blog!
Arima, gracias!
da' de unde luasi discu?
vreau si eu unu'!
Sory, dar nu stiu sa iti spun pentru ca nu era al meu. Era al prietenilor pe care i-am vizitat.