Snitel de porc cu susan

pane7

Ingrediente: 400 gr. pulpa de porc, 2 oua, faina, pesmet, seminte susan, sare, piper.
Carnea se taie felii si se bate bine, pentru a rupe fibra. Astfel, carnea va ramane moale. Se condimenteaza cu sare si piper.Se da prin faina.
Apoi prin oul batut.
La final se da prin pesmetul in care am amestecat o mana de susan.
Se prajeste in ulei incins, pe ambele parti, la foc iute.

Pofta buna!

6 Comments

  1. Mama ce bunatati ai facut tu aici ! Super tari si cartofii prajiti la cuptor. Eu as adauga si un pic de mujdei … ca nu m-as putea abtine 🙂

  2. Arata super retetele astea numai bune de premiat .
    Te astept la mine pe blog sa iti ridici premiile !!!

    O zi buna !

  3. Ce apetisant e totul!

  4. bucatarmaniac

    Multumesc

  5. Yummmm !!! Intr-adevar gateshti cu pasiune !!! Tine-o tot asha !

Spune-ne parerea ta