Piept de pui tras la tigaie

Photobucket 

Ingrediente

  • piept de pui dezosat,
  • faina,
  • sare,
  • piper,
  • putina boia.

Cum se face

  1. Pieptul de pui dezosat se taie in fasii subtiri, se condimenteaza (sare, piper, boia) se da prin faina si se pune in tigaia cu putin ulei bine incins.
  2. Se prajeste 2-3 minute pe o parte si 1-2 minute pe cealalta.

Pofta buna!

8 Comments

  1. Felicitari, foarte frumoasa prezentarea, iar pieptul de pui arata “demential” de bine si invita la o portie de “papa bun”…

  2. Delicios! Prezentare de nota 10!

  3. bucatarmaniac

    Va multumesc pentru apreciere. A fost tare bun. Si pieptule de pui a ramas moale moale

  4. Mmm..ce pofta mi-ai facut!

  5. nota 10 , misto , cred ca am sa fac si eu …. desi sunt incepatoare …..

  6. bucatarmaniac

    Anonim, multumesc! Spor la gatit! 🙂

  7. am facut si eu piept de pui de acesta..e foarte bun! felicitari!

  8. bucatarmaniac

    Anonim, ma bucur ca ti-a placut! Multumesc!

Spune-ne parerea ta