Ingredients
- cartofi
- piper
- sare
- vegeta
- putin ulei
Directions
- Cartofii se curata, se spala si se taie in forma dorita si se stropesc cu putin ulei. Se adauga condimentele dorite. Eu am pus: chimen macinat, piper alb, sare si putina vegeta(desi nu sunt un fan vegeta). Se amesteca bine cu mana si se aseaza in tava pe hartie de copt.
- Se dau la cuptor, la inceput la foc mic pentru a se patrunde si apoi la foc mediu pentru a deveni crocanti (asta in functie de cartofi si de cuptorul fiecaruia.) Eu am folosit de aceasta data cartofi albi, dar cei mai potriviti sunt cartofii rosii.
Super. Arata foarte bine.
foarte interesant…nu am mancat niciodata
eu am mai facut cu diverse condimente.. adica am pus 3-4 linguri de ulei de masline. sare piper. boia dulce. rozmarin,oregano,o lingura de miere,toate acestea le-am amestecat intr-un castron dupa care am pus peste cartofi amestecand cu mana .. aam asezat cartofii impreuna cu sosul intr-un vas de yena si am pus deasupra folie.de aluminiu.dupa care am dat la cuptor