Tobă de pui

Am încercat rețeta de tobă de pui și a ieșit incredibil de bună! O poate face oricine acasă, pentru că e foarte simplu de preparat!

Ingrediente:

  • 1 pui întreg (1,5 kg)
  • 3 pulpe inferioare
  • 1 lingură condiment pentru Tobă Cosmin
  • 2 cepe mici
  • 20 boabe de piper negru
  • 1 linguriță sare
  • 6 foi gelatină

Mod de preparare:

1. Într-o oală am pus un pui întreg, plus câteva pulpe, apoi am adăugat 2 cepe, boabe de piper, sare și apă cât să acopere carnea. Am pus totul la fiert la foc mic, aproximativ 2 ore, până carnea s-a desprins de pe oase.

2. După ce s-a răcit puțin, am îndepărtat oasele și pielea și am pus la hidratat 6 foi de gelatină.

3. Între timp am așezat carnea într-o tavă tapetată cu folie, în așa fel încât să încapă cât mai multă. În supa rămasă (500 ml), am adăugat o lingură de condiment pentru Tobă de la Cosmin. Conține doar ingrediente naturale: sare, piper alb, usturoi, ienibahar și nucșoară! Am pus și gelatina apoi am amestecat bine.

 4. Am turnat supa peste carne cât să o acopere, am acoperit cu folie și am dat totul la frigider până a doua zi! Găsiți toate condimentele pe www.punegust.ro .

 Poftă bună!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*