
Am încercat rețeta de tobă de pui și a ieșit incredibil de bună! O poate face oricine acasă, pentru că e foarte simplu de preparat!
Ingrediente:
- 1 pui întreg (1,5 kg)
- 3 pulpe inferioare
- 1 lingură condiment pentru Tobă Cosmin
- 2 cepe mici
- 20 boabe de piper negru
- 1 linguriță sare
- 6 foi gelatină
Mod de preparare:
1. Într-o oală am pus un pui întreg, plus câteva pulpe, apoi am adăugat 2 cepe, boabe de piper, sare și apă cât să acopere carnea. Am pus totul la fiert la foc mic, aproximativ 2 ore, până carnea s-a desprins de pe oase.
2. După ce s-a răcit puțin, am îndepărtat oasele și pielea și am pus la hidratat 6 foi de gelatină.
3. Între timp am așezat carnea într-o tavă tapetată cu folie, în așa fel încât să încapă cât mai multă. În supa rămasă (500 ml), am adăugat o lingură de condiment pentru Tobă de la Cosmin. Conține doar ingrediente naturale: sare, piper alb, usturoi, ienibahar și nucșoară! Am pus și gelatina apoi am amestecat bine.
4. Am turnat supa peste carne cât să o acopere, am acoperit cu folie și am dat totul la frigider până a doua zi! Găsiți toate condimentele pe www.punegust.ro .
Poftă bună!