
Pumpkin Bread e un desert clasic, perfect pentru zilele în care vrei să te bucuri de el alături de cafea, dar nu numai. Are un gust delicios de toamnă datorită condimentelor specifice sezonului și a piureului de dovleac. În plus, este foarte gustos și ușor de făcut!
Ingrediente
- 250g făină
- 200 g zahăr
- ½ plic praf de copt
- 3 ouă
- 150 ml ulei
- 200 g piure de dovleac
- 2 lingurițe de scorțișoară
- ½ linguriță ghimbir
- Un vârf de linguriță nucșoară
- Puțină sare
Mod de preparare
- Coacem un dovleac, și după ce se răcește îi punem miezul într-un robot de bucătărie și mixăm ca să obținem un piure.
- Într-un vas mare, punem piure de dovleac, ulei, ouă, praf de copt, puțină sare, puțin ghimbir măcinat, scorțișoară și nucșoară măcinată de la Cosmin și zahăr, după care amestecăm bine. Mai punem și făina și amestecăm din nou.
- Turnăm compoziția într-o tavă de chec cu hârtie de copt și dăm la cuptor pentru 45 de minute la 180°C sau până trece testul scobitorii.
Găsiți toate condimentele pe www.punegust.ro
Gourmet!