Pește la grătar

👉Am făcut cel mai bun pește la grătar, cu puține ingrediente și fără prea mult efort!

Ingrediente:

Mod de preparare:

1️⃣Am curățat peștele apoi l-am condimentat în exterior și în interior cu condiment pentru Pește de la Cosmin. E un mix de arome care se potrivește perfect pentru pește și conține: sare, ceapă făină de orez, pătrunjel, ghimbir, piper, concentrat de suc de lămâie, nucșoară, asmățui, tarhon, ulei vegetal, curcuma, și semințe de țelină. Adică doar ingrediente naturale!
2️⃣Am stropit peștele și cu puțin ulei, , iar înăuntru am pus câteva felii de lămâie.
3️⃣Am pus peștele pe grătarul încins, într-o zonă fără flăcări, și l-am lăsat 7-8 minute pe fiecare parte. Dacă aveți capac la grătar, e bine să îl închideți. Peștele va rămâne mai suculent și va căpăta o aromă delicioasă de fum.
L-am mâncat imediat și a fost absolut delicios!

Găsiți toate condimentele pe www.punegust.ro , iar rețeta e în descrierea clipului!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*