În sfârșit m-am hotărât asupra modelului noului meu Crock-pot. Am cumpărat Multicookerul 5in1 Digital 5.6L
Aveam nevoie de un nou slow-cooker și am ales această variantă, pentru că de fapt e mult mai mult decât atât. Este de fapt un multicooker 5 în 1. Are 5 moduri presetate pentru gătire: la abur, rumenire, coacere, gătire lentă, saute. Abia aștept să le folosesc pe toate. Iar vasul de 5, 6 litri este super încăpător, ceea ce este perfect pentru că pot găti piese mari de carne sau cantități mai mari de mâncare.
Dacă vă surâde ideea, sau vă place alt model, puteți folosi codul meu de reducere Maniac10 pentru 10% extra-reducere orice produs (inclusiv oalele de fontă ) de pe www.crockpot-romania.ro, până la finalul lunii Aprilie.
Am vrut mereu să fac pască fără aluat, așa că a fost un moment perfect să încerc rețeta în multicooker. Spre surprinderea mea s-a copt perfect și într-un timp egal cu acela pe care l-aș fi folosit și în cuptorul clasic.
Ingrediente
650 g brânză de vaci
5 ouă
50 g făină
50 g griș
150 g zahăr
120 g unt
200 g smântână
Mod de preparare:
1. Am mixat ouăle cu zahărul și zahărul vanilat, apoi am adăugat brânza și am mixat din nou.
2. Am adăugat smâmntâna, untul, griș-ul și făina. Am încorporat toate ingredientele.
3. La final, am adăugat stafide și fructe confiate. Stafidele sunt suficiente dacă vreți. Dacă vă place, puteți adăuga și coajă de lămâie. Le-am amestecat ușor.
4. Am pus hârtie de copt în multicooker. Mai mult pentru a putea scoate ușor prăjitura, pentru că vasul e antiaderent și nu s-ar fi lipit.
5. Am selectat setarea pentru coacere la 175°C pentru o oră.
6. După fix o oră, pasca a fost gata.
7. Am scos-o din multicooker și am lăsat-o să se răcească, apoi am pudrat-o cu zahăr!
Poftă bună!