Pască fără aluat la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot

În sfârșit m-am hotărât  asupra modelului noului meu Crock-pot. Am cumpărat Multicookerul 5in1 Digital 5.6L  

Aveam nevoie de un nou slow-cooker și am ales această variantă, pentru că de fapt e mult mai mult decât atât. Este de fapt un multicooker 5 în 1. Are 5 moduri presetate pentru gătire: la abur, rumenire, coacere, gătire lentă, saute. Abia aștept să le folosesc pe toate. Iar vasul de 5, 6 litri este super încăpător, ceea ce este perfect pentru că pot găti piese mari de carne sau cantități  mai mari de mâncare.

Dacă vă surâde ideea, sau vă place alt model,  puteți folosi codul meu de reducere Maniac10 pentru 10% extra-reducere orice produs (inclusiv oalele de fontă ) de pe www.crockpot-romania.ro, până la finalul lunii Aprilie.

Am vrut mereu să fac pască fără aluat, așa că a fost un moment perfect să încerc rețeta în multicooker. Spre surprinderea mea s-a copt perfect și într-un timp egal cu acela pe care l-aș fi folosit și în cuptorul clasic.

Ingrediente

650 g brânză de vaci
5 ouă
50 g făină
50 g griș
150 g zahăr
120 g unt
200 g smântână

Mod de preparare:

1. Am mixat ouăle cu zahărul și zahărul vanilat, apoi am adăugat brânza și am mixat din nou.

2. Am adăugat smâmntâna, untul, griș-ul și făina. Am încorporat toate ingredientele.

3. La final, am adăugat stafide și fructe confiate. Stafidele sunt suficiente dacă vreți. Dacă vă place, puteți adăuga și coajă de lămâie. Le-am amestecat ușor.

4. Am pus hârtie de copt în multicooker. Mai mult pentru a putea scoate ușor prăjitura, pentru că vasul e antiaderent și nu s-ar fi lipit.

5. Am selectat setarea pentru coacere la 175°C pentru o oră.

6. După fix o oră, pasca a fost gata.

7. Am scos-o din multicooker și am lăsat-o să se răcească, apoi am pudrat-o cu zahăr!

Poftă bună!

Pască fără aluat la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot

Recipe by Cristian Borod
5.0 from 1 vote
Course: desertCuisine: romaneascaDifficulty: ușor
Porții

10

porții
Timp preparare

10

minutes
Timp gătire

1

hour 
Calorii

267

cal
Cook Mode

Păstrează deschis ecranul device-ului tău

Ingrediente

  • 650 g brânză de vaci

  • 5 ouă

  • 50 g făină

  • 50 g griș

  • 150 g zahăr

  • 120 g unt

  • 200 g smântână

Mod de preparare

  • Am mixat ouăle cu zahărul și zahărul vanilat, apoi am adăugat brânza și am mixat din nou.
  • Am adăugat smâmntâna, untul, griș-ul și făina. Am încorporat toate ingredientele.
  • La final, am adăugat stafide și fructe confiate. Stafidele sunt suficiente dacă vreți. Dacă vă place, puteți adăuga și coajă de lămâie. Le-am amestecat ușor.
  • Am pus hârtie de copt în multicooker. Mai mult pentru a putea scoate ușor prăjitura, pentru că vasul e antiaderent și nu s-ar fi lipit.
  • Am selectat setarea pentru coacere la 175°C pentru o oră.
  • După fix o oră, pasca a fost gata.
  • Am scos-o din multicooker și am lăsat-o să se răcească, apoi am pudrat-o cu zahăr!

Rețeta video

Tips & Tricks

  • In loc de stafide se pot pune doar fructe confiate.

Ai încercat această rețetă?

Tag @bucatarmaniac pe Instagram

Ți-a plăcut această rețetă?

Urmărește @bucatarmaniac on Pinterest

Ți-a plăcut această rețetă?

Follow us on Facebook

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*