Pui cu vin, portocale rosii si rozmarin

pui cu vin2
In prima zi adevarata de primavara din acest an, va aduc o reteta vesela, gustoasa si savuroasa, o friptura cu pulpe de pui cu pielea crocanta, imbaiate in vin Byzantium Rose Euxine, aromate cu portocale rosii si rozmarin proaspat. Cum vi se pare?

Ingrediente:
2 pulpe de pui dezosate cu piele
50 ml vin Byzantium Rose Euxine Shiraz
1 portocala rosie
cateva crengute de rozmarin
putin ulei
sare si piper dupa gust

Prepararea este simpla, asa cum v-am obisnuit. Intr-o tava de fonta sau una antiaderenta (fara manere de plastic) puneti putin ulei, cateva felii de portocale rosii (decojite)pulpele de pui, crengutele de rozmarin si vinul.

Condimentati cu sare si piper si dati la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru aproximativ 25-30 de minute.

Serviti simplu sau cu orice garnitura va place si neaparat cu un pahar de vin Byzantium Rose Euxine.

Pofta buna!

pui cu vin1

pui cu vin3

Spune-ne parerea ta