
Initial nu aveam de gand sa pun atatea feluri de branzeturi in orezul acesta, dar s-a nimerit sa am cate o bucatica din fiecare in frigider: parmezan, mozzarella, cas din lapte de vaca, telemea din lapte de vaca si cascaval. Am mai gasit pe-acolo niste supa de pui cu tot cu carnita , ramasa de vreo doua zile. Ciupercile nu-mi prea lipsesc din frigider asa ca s-a conturat o mancarica delicioasa.
Ingrediente:
2oo g orez (eu am folosit basmati)
500 ml supa de pui
1 ceapa mare
10 ciuperci champignon mici
1 morcov
50 g cascaval
50 g mozzarella
50 g cas din lapte de vaca
50 g telemea din lapte de vaca
30 g parmezan ras
30 g unt
carne fiarta de pui (eu am folosit carnea de pe o pulpa din supa)
sare, piper dupa gust
2 linguri de ulei
Ingrediente:
2oo g orez (eu am folosit basmati)
500 ml supa de pui
1 ceapa mare
10 ciuperci champignon mici
1 morcov
50 g cascaval
50 g mozzarella
50 g cas din lapte de vaca
50 g telemea din lapte de vaca
30 g parmezan ras
30 g unt
carne fiarta de pui (eu am folosit carnea de pe o pulpa din supa)
sare, piper dupa gust
2 linguri de ulei
Ceapa si morcovul se taie marunt. Se calesc amandoua in putin ulei. Se adauga ciupercile taiate felii. Se lasa cateva minute, apoi se adauga supa de pui. Dupa ce da in clocot vreo jumatate de minut, adaugam si orezul. Cand orezul este fiert, il transferam intr-un vas ceramic, amestecat cu bucatele de carne, branza telemea, cas, cascaval si mozzarella. Deasupra se presara parmezan, cateva bucatele de unt si mozzarella. Se da la cuptorul incins, la foc mic pentru aproximativ 25 de minute.
Pofta buna!
Pofta buna!











Da tu chiar vrei sa ma omori cu zile..As musca si din ecran…Un inceput de saptamina minunat1 Cami
M-ai atins la punctele mele prea sensibile. Sunt lesinata dupa branza,orez si morcovi. Sa le vad pe toate la un loc in niste poze atat de detaliate, mi se pare de-a dreptul criminal, avand in vedere ca in acest moment nu mai am langa mine decat ceaiul de pe fundul unei sticle.
Cami, multumesc!
Draw for Joy, multumesc!
Excelent, chiar ai niste retete delicioase si foarte simple, plus ca esti foarte aradean(si nu ti-e rusine cu asta)!!! Succes in continuare si sa ne mai pui retete si sfaturi.