Ingrediente:
Pentru blat: 125 gr. faina, 125 gr. margarina, 125 gr. zahar, o lingurita rasa praf de copt,1/2 lingurita bicarbonat, 3 oua, un plic zahar vanilat.
Pentru crema: o budinca, 75 gr. margarina, 3 linguri de zahar, un plic zahar vanilat
un plic de praf de jeleu de lamaie, 2-3 banane.
Pentru blat, se pun toate ingredientele impreuna si se mixeaza 3-4 minute, pana se omogenizeaza. Se toarna in forma de tarta unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se da la cuptorul preincalzit la foc mediu in primele 5 minute, apoi la foc mic pentru inca aproximativ 15minute in functie de cuptorul fiecaruia, dar cand trece testul scobitorii si marginile incep sa se desprinda este gata.
Cand e gata, se lasa vre-o 10 minute sa se mai raceasca si apoi se rastoarna pe o farfurie sau un platou.
Budinca am facut-o dupa instructiunile de pe ambalaj cu trei linguri de zahar si pliculetul de zahar vanilat. Cand a fost gata am adaugat 75 de grame de margarina si am amestecat pana s-a topit si apoi din cand in cand pana s-a racit.
Am turnat-o peste blat, apoi am pus bananele taiete felii.
Deasupra am pus jeleul de lamaie pe care l-am preparat conform instructiunilor de pe ambalaj.
Pofta buna!
WoW !!!
Cum poate sa arate !!!
Eu ma ingras instantaneu numai cand ma uit la pozele facute de tine, sunt mereu fantastice . Imi inchipui cat de delicioasa poate fi .
Delicious banana tarte. I really like the glaze on top.
Super interesant!
Cat de bine arata, cred ca si gustul este pe masura 🙂
This recipe look so good and delicious.
Lala, multumesc!
Elra, thank you!
Jenika, multumesc!
Anne, multumesc!
Tan.wiratchada, thank you!
Astea sunt poze de revista,ca de altfel toate de pe blogul tau.
Sunt genul ala de deserturi care te fac sa mananci fara sa iti mai pese de silueta.
eu pot sa o fac , jeleu cu banane , ca se fac usor