Friptură de miel cu oțet balsamic și roșii cherry coapte

beciul6reteta

Vă propun o alternativă la clasica și tradiționala friptură de miel pe care o pregătim de obicei în aceste zile. Mielul are o carne fragedă și foarte ușor de gătit dacă adăugăm ingredientele potrivite.

Recomandarea mea este ca această friptură de miel atât de aromată și gustoasă să fie servită cu un pahar de Merlot demisec de la Beciul Domnesc. Este un vin delicat și armonios cu nuanțe fructate de zmeură, coacăze negre și cireșe, perfect pentru carnea roșie, brânzeturi sau vânat.

Totul despre vinurile care se potrivesc diferitelor feluri de mâncare și momente ale zilei găsiți pe www.uncaracteraparte.ro

Poftă bună!

beciul2reteta

beciul4 reteta

beciul5 reteta

beciul1 reteta

One Comment

  1. Viorica Apostol

    Interesanta reteta! Apetisanta si cred si foarte gustoasa! Multumim! E bifata pentru incercat!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*