Ce faci cand ti-a ramas mancare intre dinti – Bune maniere la masa

Se poate intampla ca in timpul unei mese sa iti ramana ceva intre dinti,  mai ales atunci cand mananci carne. Foarte enervant si foarte inconfortabil, dar ce ar trebui sa facem in acest caz? Sau ce nu ar trebui sa facem?

Desi in unele parti ale lumii scobitul in dinti este acceptat, in partea naostra de glob, este considerat un obicei scarbos. Nimeni nu vrea sa vada cum te scobesti in dinti si ce scoti de acolo.
Chiar daca pe masa veti gasi scobitori, asta nu inseamna ca trebuie sa le si folositi. Dimpotriva. Nu e ok nici sa luati o scobitoare la pachet si sa incepeti sa va scobiti imediat ce v-ati ridicat de la masa, cu atat mai mult sa va scobiti in timp ce sunteti inca la masa.
Chiar daca e neplacut, asteptati momentul in care veti fi singur si curatati-va dintii atunci. Daca nu mai puteti suporta sub nicio forma, puteti sa luati o scobitoare, fara sa va vada nimeni s, sa va scuzati si sa mergeti sa o folsiti la toaleta.
Daca nu aveti voie sa folositi scobitoarea in public, nu inseamna ca scobitul in dinti cu limba sau plescaitul galagios cu care va puteti extrage resturile dintre dinti sunt ok. Nici scobitul cu degetele sau unghiile. Si astea sunt total neatragatoare si se fac tot in intimitate.
Nu cred ca mai trebuie sa spun ca obiceiul de “a rumega” tot timpul o scobitoare in coltul gurii este total lipsit de bun simt si denota lipsa totala de educatie.Scobitorile din imaginea de mai sus nu sunt cel mai bun exemplu pentru ce v-am scris aici (ele sunt pentru antreuri), dar sunt singurele pe care le-am avut la indemana. cred ca este de prisos sa mai spun ca scobitorile ramase de la antreuri, nu se vor folosi la scobit in dinti in lipsa altora.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*