Ingrediente:
300 g muschi de porc
2 mere
cateva felii foarte subtiri de sunca afumata cruda
sare, piper dupa gust
bete pentru frigarui
Taiati carnea felii subtiri de aproximativ 2 cm. Spalati bine merele apoi taiati felii graose de aproximativ 1 cm, de dimensiunea bucatii de carne. Asezati cate o bucata de carne intre doua felii de mere, apoi inveliti totul cu o felie subtire, foarte subtire de sunca afumata, doar pentru gust. Infigeti pachetelul astfel format in cate o frigaruie de lemn, pe care in prealabil ati tinut-o in apa. Prajiti-le pe gratarul incins, pentru aproximativ 10 minute pe fiecare parte, avand grija sa nu se arda. Daca vi se pare ca se gatesc prea repede la suprafata mutati frigaruile intr-o parte a gratarului unde caldura nu este atat de mare. Serviti cu paine prajita tot pe gratar, salata si rosii.
Pofta buna!
Super tare articolul! Mi-a placut foarte mult! Multumesc !
Apetisante gratarele tale!
Niciodata nu incetezi sa ma lasi cu o mare pofta de ceea ce gatesti…felicitari