Pui la cuptor cu crusta de cascaval

Este o friptura  de pui care se face foarte repede, in sensul ca nu aveti mult de lucru cu ea. Mai mult dureaza doar sa stea la cuptor.  Noi am servit-o alaturi de garnitura de orez cu legume si a fost delicioasa. Sunt sigur ca o sa va placa daca o incercati.

Ingrediente:

5 pulpe de pui dezosate, fara piele
1 lamaie mica
sare, piper, boia dulce (sau mix de condimente pentru pui)
putin ulei de masline
cascaval
Am uns bine pulpele cu ulei si le-am condimentat. Am pus putin ulei si in tava. Am taiat lamaia spalata bine in 8 bucati si le-am pus deasupra. Nu am stors lamaia in tava. Asta se poate face la final, dupa ce este coapta. Am ras cascaval deasupra si am dat tava la cuptor 40 de minute la 160 de grade Celsius. Si gata!
Daca va place puiul la cuptor cu crusta de cascaval, dupa ce il savurati, in loc de desert, puteti gusta Red Square Toffee.
Pofta buna!
 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*